У музеї представлять 'Персональний погляд' п'ятнадцяти чернівецьких фотомайстрів

У музеї представлять "Персональний погляд" п'ятнадцяти чернівецьких фотомайстрів

19.12.2012, 23:11

Чернівецька обласна організація Національної Спілки фотохудожників України презентує "Персональний погляд" - щорічну підсумкову фотовиставку своїх членів, яка вже впродовж декількох останніх років традиційно відкривається в Художньому музеї напередодні Новорічних свят. Назва виставки відображає розмаїття як різних напрямків фотографії і технік її виконання, так і творчих уподобань чернівецьких фотомайстрів. Роботи різни за характером і можуть зацікавити будь-кого із шанувальників фотомистецтва. Перед нами - різножанрові чорно-білі фото, сепія, кольорові фотографії, фотоколажі, аналогові та цифрові фотороботи. Власні творчі роботи у виставковій залі музею представили всі 15 фотохудожників, членів буковинського осередку НСФХУ. В експозиції - 80 фотографій.

ЧОО НСФХУ існує вже більше 15-и років. Члени Спілки різного віку -- від 25 до 72 років. Протягом усього часу свого існування організації буковинські фотомитці прийняли участь у багатьох колективних виставках як на території України, так і за кордоном, презентували численні персональні фотовиставки та здобули премії та нагороди на найпрестижніших фестивалях, конкурсах та салонах художньої фотографії.

В рядах Спілки, зокрема, заслужений діяч культури України Броніслав Тутельман. Київ, Вінниця, Львів, Суми, Феодосія, Севастополь, Хмельницький, Кіровоград, різні міста США, Німеччини, Італії, Австрії, Польщі та Румунії -- ось неповний перелік географії Чернівецької ОО НСФХУ.

Виставка відкривається 21 грудня 2012 року о 15.00 в Чернівецькому Художньому музеї за адресою: м.Чернівці, Центральна площа, 10. Кожен бажаючий може ознайомитися з експозицією до середини січня 2013 року.

Фото Тараса Перуна

1