У мерії пояснили, чому Бешлею не варто піаритися на теплі

У мерії пояснили, чому Бешлею не варто піаритися на теплі

12.04.2014, 16:19

Згідно п.7.9.4 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 року №71 – початок і закінчення опалювального періоду (і пов’язана з цим зміна гідравлічного і теплового режиму роботи ДТ і теплових мереж) установлюється в кожному регіоні окремо. Опалювальний період починається, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить 8 градусів по Цельсію та нижче, а закінчується, коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує +8 градусів по Цельсію. Включення та відключення систем теплоспоживання здійснюється за графіком, узгодженим з теплопостачальною організацією.

Сприятливі температурні умови були в наступні періоди:


Згідно листа Кабінету Міністрів України від 26.03.2014 року №3293/0/2-14 про доцільність завершення з 27.03.2014 року опалювального сезону 2013-2014 років у зв’язку із обмеженістю ресурсів природного газу, а також наявністю значної заборгованості споживачів за теплову енергію, боргів підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ, завершено опалювальний сезон 2013-2014 років в м. Чернівцях, 10 квітня 2014р. в будівлях житлового та нежитлового фонду, 11 квітня 2014р. – в будівлях соціальної сфери, де є технічна можливість децентралізовано подавати теплоносій.

Чернівецькі пологові будинки №1 та №2, в яких є технічна можливість децентралізовано подавати теплоносій, продовжують опалюватись.

Також, за словами начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Ігора Незборецького, 11 квітня було направлено лист-клопотання до секретаря Чернівецької міської ради щодо продовження опалювального сезону у лікувальних закладах міста до 20 квітня або до становлення сталогого температурного режиму.

Тож пологові будинки міста і надалі будуть забезпечені теплом та продовжуватимуть працювати у звичному режимі.

Додаткова інформація:

За інформацією оперативно диспетчерської служби Мінрегіону в 20 областях України вже завершився опалювальний період, а саме у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Это чмо еще что-то хочет? К Васе жирному и его ОксанеУ нихспрашивай. Депутатом не будешь больше. Пойдешь работать, а не приз деть.

avatar

Сергей

12 квітня 2014 18:34

А чого це михайлишинський холуй Незборецький ще медициною керує? Чи задовільняє нову владу старими схемами? Де люстратори-шлюстратори? В долі?

avatar

ШприЦ

13 квітня 2014 18:13