У лідера Чернівецького ОПОблоку Дмитра Павела є невідомий двійник з румунським паспортом, - джерело

У лідера Чернівецького ОПОблоку Дмитра Павела є невідомий двійник з румунським паспортом, - джерело

19.12.2015, 20:00

Ці особи народилися в один і той самий день, але мають різні паспорти. 

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував на прохання чернівецьких журналістів питання можливого подвійного громадянства у деяких депутатів місцевих рад Буковини.

Про це повідомляє кореспондент BukNews.

Зокрема, значного розголосу набула історія про можливе подвійне громадянство кандидата №1 до Чернівецької облради від ОПОблоку Павела Д.Д. І хоча прес-служба регіонального ОПОблоку оперативно назвала цю інформацію брехнею, ставити  крапку у цій історії, схоже, ще дуже рано. Тим більше, що цього політика обрано депутатом Чернівецької обласної ради. 

- Згідно з документами, що є у мене на руках, наразі  існують два Павела з одним днем народження. Може вже час запрошувати на Буковину авторів популярної передачі «Жди меня»? Раптом десь у Чернівцях живе невідомий брат-близнюк відомого місцевого діяча, - іронізує народний депутат України Максим Бурбак. - Ми знаємо Павела Дмитра, а десь ще є Павел Думітру. Ці особи народилися в один і той самий день, але мають різні паспорти. А може краще запросити записи камер спостереження під час перетину міжнародних пунктів пропуску? Щоб остаточно впевнитися, хто саме перетинає кордон за іншим паспортом. У відповіді, яку мені написав керівник СБУ пан Грицак, окрім традиційного пояснення, що підтвердити або спростувати факт подвійного громадянства служба не може через відсутність самого паспорта. Так служба відповідала завжди, але цього разу додала один абзац, який мене здивував: але у нас є дивне співпадіння, що в одному й тому самому транспортному засобі одночасно їздять дві різних людини з різними паспортами.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   Перший номер Опоблоку до обласної ради може мати подвійне громадянство: нардеп просить міністра перевірити

В Опоблоці кажуть, що заява про подвійне громадянство Павела – брехня

1


КОМЕНТАРІ (3)

На главу фракции "Опозиционного блока" Павела Д. Д. открыто 4 (четыре) уголовных производства за статьями 122, 125, 129, 182, 296, 358 КК Украины.

 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.   

 095-474-37-54                 [email protected] 

 19.12.2015             22:16

avatar

Геннадий, Черновцы

19 грудня 2015 22:16

Це все нащо спроможні наші депутати!?

avatar

да

20 грудня 2015 22:33

У Бурбака громадянсьтво Великобританії )))

avatar

Катерина

21 грудня 2015 11:13