У ямки на Хотинській 'закопають' 200 тисяч бюджетних гривень

У ямки на Хотинській "закопають" 200 тисяч бюджетних гривень

17.04.2020, 15:23

У Чернівцях почалися ремонти доріг, але поки що лише ямкові. Капітальних ремонтів цього року буде значно менше, ніж минулого року.

Про це повідомив у відеозверненні мер Олексій Каспрук.

"Укладені договори на поточний ремонт 70 вулиць. Але цей рік не буде роком доріг. Це рік боротьби з коронавірусом. Ще не до кінця зрозуміло, скільки коштів витратимо на епідемію. Та все ж деякі капітальні ремонти на дорогах спробуємо робити. Але їх буде дуже мало, порівняно з минулими роками", - сказав Олексій Каспрук.

Департаменту ЖКГ на утримання та ремонт доріг наразі виділено 18,4 мільйона гривень, з яких 14,6 мільйона гривень – це невикористана у 2019 році ДЖКГ субвенція на ремонт вулиці Кармелюка.

У квітні мали провести тендер на ремонт вулиці Кармелюка. Але пропозиції чотирьох учасників були відхилені. І поки що невідомо, чи робитимуть тут найближчим часом ямковий ремонт. А ось на поточний ремонт вулиці Хотинської вже виділили 200 тисяч гривень.

"Робити поточний ремонт почали на вулиці Героїв Майдану (у районі "Рязаню"), працювали на вулицях Зеленій та Зарожанській. 200 тисяч виділили на поточний ремонт вулиці Хотинської. Почали ремонт від Дріжджзаводу до гіпермаркету "Епіцентр"" , - повідомив начальник МіськШЕПу Едуард Дущинський.

Джерело: molbuk.ua

1