У Хотині засудженим розповіли про християнські цінності

У Хотині засудженим розповіли про християнські цінності

06.03.2014, 22:07

        5 березня 2014 року у приміщені Хотинської районної державної адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Релігія як фактор соціалізації» для засуджених до покарань, альтернативних позбавленню волі, які перебувають на обліку в районному підрозділі кримінально – виконавчої інспекції. Про це Buknews повідомили у Прес-службі відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

         У проведенні заходу взяли участь заступник начальника Сокирянського міжрайонного відділу КВІ Микола Головатий, представник Хотинського районного центру соціальної служби у справах сім`ї, дітей та молоді Олександра Заянчуковська, заступник голови Хотинської районної державної адміністрації  Анатолій Сухар та пастор церкви євангельських християн - баптистів Віталій Журик.

Від пастора церкви засуджені дізналися про основні християнські цінності та їх вплив на формування духовності людини, а також отримали побажання завжди бути в гармонії зі своєю совістю і творити лише праведні справи.

Олександра Заянчуковська розповіла присутнім про шляхи вирішення соціальних питань, допомогу в оформленні документів, реєстрації, надала рекомендації щодо пошуку роботи, запропонувала індивідуальні консультації психолога, юриста.

Також обговорювалися основні причини здійснення правопорушень та злочинів серед присутніх та шляхи їх вирішення. 

1