У 'Фронті Змін' підозрюють, що Мойсов з'їв кроля

У "Фронті Змін" підозрюють, що Мойсов з'їв кроля

03.02.2012, 23:47

Торкнулися під час прес-конференції в облорганізації партії «Фронт Змін» питань діяльності ініціативної групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» та її антипода «Спільними зусиллями чернівчан».

 «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» - це ініціативна група чернівчан, - прокоментував питання голова Чернівецької облорганізації партії «Фронт ЗМІН» Максим Бурбак. -  До неї входить не політична партія «Фронт Змін», а жителі міста Максим Бурбак і Олексій Каспрук, які приєдналися до неї за покликом душі. Бо розуміють, що  з таким самоуправством, яке відбулося в Чернівцях,  просто не можна миритися.

 Всі ви пам’ятаєте, як відбувалися останні збори ініціативної групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» у готелі «Черемош». Як наші опоненти їх зірвали. Бо коли ми вранці прийшли до готелю, зал вже був зайнятий молодиками. Якісь свої збори вони провели. А ми на вулиці провели свої. Вже було холодно.

 Можу запевнити, що група не призупинила свою діяльність. Ми постійно зустрічаємося. На жаль, у Чернівцях вже почалися проблеми з наданням залу. В «Черемоші» холодно, інші зали нам не надають… «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» - буде працювати, ми будемо ініціювати проведення референдуму, бо це наше конституційне право. Але будемо робити це у кращих революційних традиціях – у вигляді маївок, десь у лісі. Запросимо туди чиновників. Але треба дочекатися тепла. Тоді відновимо цю роботу. Вона не зупинилася.

  А щодо наших опонентів з ініціативної групи пана Мойсова, то мене в цій історії цікавить тільки одне: де кріль? Нам повинні були подарувати живого кроля. Де тваринка, що з нею сталося?  З’їли вони її на бенкеті перед Новим роком, що вони з нею зробили. Нам закидали, що ми кролі – віддайте кроля».

Джерело фото: molbuk.ua