У філармонії відбудеться симфонічний концерт пам’яті  Анатолія Візнюка

У філармонії відбудеться симфонічний концерт пам’яті Анатолія Візнюка

26.01.2017, 20:31

Неможливо передати словами біль від втрати…. Особливо тоді, коли відходить у всесвіт добра, порядна і талановита людина. Людина, з безмежно великим і відкритим серцем. Людина, яка підтримувала кожного, хто звертався за допомогою…за порадою…! 

Анатолій Юрійович до кожного з нас був НЕ байдужим. Жив правдою…. Щиро радів нашим спільним творчим перемогам. Він завжди міг знайти ті потрібні слова, які були кожному з нас, такими необхідними…. Чи то, слова...чи то, справедлива дирек торська порада…Чи то, відверта гордість від кожного вдалого концерту…

Чи то, справжня батьківська підтримка молодих талановитих артистів, музикантів, диригентів та режисерів, які ніколи його не підводили…. тому, що довіряли йому і відчували його велику довіру до себе…. Ми всі жили однією великою, творчою філармонійною родиною і планували концертне майбутнє… Але…

Тому, зараз, коли абсолютно зайвими стають високо пафосні слова, нехай звучить музика!!! Яку він безмежно любив, якою він жив….

Цей симфонічний вечір ми, артисти Академічного симфонічного оркестру на чолі з диригентом Йосипом Созанським, з великою повагою та шаною, присвячуємо світлій пам’яті Генерального директора Чернівецької обласної філармонії ВІЗНЮКА АНАТОЛІЯ ЮРІЙОВИЧА.

Про BukNews повідомили у філармонії. 

1