У Донецькому аеропорту пропав безвісти буковинський кіборг

У Донецькому аеропорту пропав безвісти буковинський кіборг

27.01.2015, 13:47

26-річний Володимир Бузенко служив у 80 бригаді

26-річний Володимир Бузенко з с. Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області останній раз був у районі Донецького аеропорту, після штурму на зв'язок більше не виходив. Про це повідомляє портал 0372.ua, посилаючись на власні джерела. Володимир служив у складі 80-ї бригади, 3-й батальйон, 7-ма рота. Позивний у Володимира був «Італієць».

Друзі та родичі з людиною, яка займається загиблими по Донецьку обдзвонили усі всі лікарні — жодного результату. Останній раз виходив на зв'язок з нового терміналу Донецького аеропорту 19 січня зранку. Обвал трапився  того ж дня в обідню пору.

В обласному військовому комісаріаті повідомили про те, що нині перевіряють інформацію про трьох буковинських військових, які захищали Донецький аеропорт.

Про це на брифінгу повідомив Віталій Чурай.

- У нас є три особи, по яким перевіряється офіційна інформація, - розповідає обласний військовий комісар. - Один мешканець Сторожинецького району, один Хотинського і один Кельменецького. Їх немає у списках вбитих. Щодо полону інформація уточнюється. У Дніпропетровській лікарні є багато таких, які перебувають у важкому стані, без свідомості. Можливо, хтось є серед них. 

- Тому поки що ці особи офіційно не визнані ні вбитими, ні полоненими, ні безвісти пропавшими. Як тільки по них з'явиться якась офіційна інформація, ми обов'язково повідомимо, - додав Віталій Чурай

 

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

У цій війні наші хлопці-Герої на жаль гинуть тисячами!

avatar

Чернівчанин

27 січня 2015 19:47