У Чернівцях з’явилися цукерки із написом ПТН ПНХ

У Чернівцях з’явилися цукерки із написом ПТН ПНХ

25.09.2014, 00:08

До їхнього складу входить екстракт чорної моркви і вугілля

У Чернівцях з’явилися карамельки із написом ПТН ПНХ. За невеличкий пакетик доведеться викласти 25 гривень. Однак виробники запевняють – платите за натуральний продукт. До складу цукерок входить вода, глюкоза, лимонна кислота, натуральні аромати та барвники – куркума, екстракт чорної моркви, хлорофіл, вугілля, карамель.

У покупців незвичні льодяники користуються попитом. Їх часто купують, аби подарувати комусь.

Ще влітку, нагадаємо, «Львівська майстерня шоколаду», яка нещодавно розпочала виготовлення нової продукції – шоколадних персонажів, схожих на президента Росії Володимира Путіна, – доставила їх до Чернівців. Чернівецька філія шоколадної майстерні упродовж трьох тижнів очікувала на поповнення асортименту шоколадними фігурками чоловічка в тюремній робі і з «бімбою» за спиною. Попит був ще до того, як з’явилася пропозиція: чутки про можливість з’їсти Путіна солодко бентежили буковинців.Вартість шоколадного тирана – 65 грн., наразі його активно розкуповують, а продавці очікують на модифікованого Путіна – в наполеонівському капелюсі треуголці та гамівній сорочці. Солодких Путіних різних підвидів виготовляють з білого та чорного шоколаду і усім охочим дають можливість вивільнити гастрономічну лють.

 Джерело: promin.cv.ua та versii.cv.ua

Фото Іллі Перогана

1


КОМЕНТАРІ (3)

Коли вже появляться бомбони Педро Чупакабра&Зарайський?
avatar

Бомбоно Педро Чупакабро

24 вересня 2014 21:16

avatar

Виктор Викторович

24 вересня 2014 21:26

Педро, якщо Ви не полюбляєте бомбони -  це ваші проблеми!!! Путін -  ПТН ПНХ - це факт, і ще раз нагадати людям про це незавадить!

avatar

Гуцулка

26 вересня 2014 10:42