У Чернівцях зберуть позачергову сесію, щоб 'мачіть наглих очкаріков', - думка

У Чернівцях зберуть позачергову сесію, щоб "мачіть наглих очкаріков", - думка

26.03.2017, 17:26

Журналіст Олександр Мостіпака у своїй колонці написав про причини позачергової сесії міської ради

У Чернівцях вперше в Україні хабар у сумі 10 тисяч доларів освітянського завгоспа за тендер, якого ще не було, став предметом гучного політичного шоу. Воно очікується у формі позачергової сесії міськради 27 березня. 

Звичайно, що усім, хто то організовує, глибоко начхати на той хабар, як і глибоко начхати на те, хто його брав, з кого і з чого. Багатьом із них насправді начхати на усе і на всіх – на людей, на тих же освітян, на місто, на державу, на начальника освіти Мартинюка, на Каспрука, Порошенка, Путіна і Трампа на додачу. Не начхати лишень на свій власний закапелок, де вони вершать "діла" і який видається їм центром Всесвіту, а ще не начхати на "систему", яку вони вибудували задля збереження того власного темного, душного, але такого теплого і прибуткового закапелку. 

А ця дворова "система" передбачає "мачіть наглих очкаріков". Тож і сесію збирають не для того, аби виробити механізми протидії корупції і хабарництву (вони з великою радістю їх очолювали, очолюють і будуть очолювати), а щоби "мачіть Мартинюка". Бо він "умняка корчіт""пацанов нє уважаєт""Каспрука пацик""очкі носіт""кніжкі чітаєт", а ще на депутатів косо дивиться, попу їм не лиже, в очі віддано не заглядає і, мабуть, жодного разу не дзвонив "самому Васі", аби щось "порєшать"

А ще ж "медіаімперія" Васі простоює і жерти хоче – і людей пожирати, і гроші. Тому і буде шоу, і будуть "мачіть". Тож Сергію (так звати Мартинюка, - авт.) хоч і не знайомий з вами і ніколи не зустрічався, раджу таким і залишатися – і "очкі носіть", і "кніжкі чітать", і в попу цим "прости Господи" не заглядати, аби "нє мачілі". У них челядь є велика - вилиже, тай самі вони "вищим" лизнуть за потреби. Так що "процес" іде, а нам лише залишається далі бути людьми. Нас більше, ніж їх.

Олександр Мостіпака.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Олександр, ну ніяк я не вірю, що це ваші слова. Це ж ваша "половинка", неперевершена "помвчниця" і скандалістка змусила вас це підписати. Але не Продан чи Максимюк, Пуршага чи Ковалюк піднялися проти Мартинюка, пані карімова, а це - громада,  освітяни, це ті, кому надоїло все терпіти...

avatar

Юрій

26 березня 2017 17:24

Мостипака показывает свое лицо  -  за деньги готов черное называть белым, белое - черным... Вот из-за таких "мостипак" в стране полная разруха и мародеры у власти.

avatar

Сева

27 березня 2017 03:33

"Нас більше, ніж них"  - Вас, жополизов яценюковского клана 1%.

avatar

Последняя фраза насмешила

27 березня 2017 03:36