У Чернівцях закриють тюрму

У Чернівцях закриють тюрму

08.06.2015, 21:06

Міністр юстиції УкраїниПавло Петренко повідомив, що прийнято рішення до кінця поточного року закрити СІЗО у Чернівцях.

Нині там утримують 14 осіб, які засуджені до довічного ув'язнення. Міністр дав доручення упродовж двох днів усіх в'язнів етапувати в інші установи і до кінця року закрити установу, а приміщення законсервувати, повідомляє "Буковинська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр юстиції України Павло Петренко прийняв у Чернівцях громадян і відвідав установу виконання покарань № 33

Таке рішення було продиктоване тим, що тюрма знаходиться практично у центрі міста та ще й поряд зі школою.

Після закриття міська громада вирішить, що робити з приміщенням.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Все вірно! Закрити тюрму і перемістити в це помешкання обласну раду! А обласна рада(будинок) знову повинен стати палацом правосуддя.

avatar

Чернівчанин

08 червня 2015 21:26

Смотр і компанія цей будинок вигідно продадуть. прикро, що до цього причетний міністр юстиції.
avatar

Пердепутат

08 червня 2015 23:44

земелька під тюрмою сподобалась?  доречі ця забудова стоїть вже понад 200 років і являється культурною спадщиною міста та  це для " слуг народных" не перешкода Вони бажають її законсервувати. А маринаду ка консервацію вже наварили? дійсно вже готовий маринад з усіма складовими Сто років школа і тюрма були поряд і це не шкодило ні учням а ні затриманим.А оце приїхав міністр і побачив таке сусідство .Є народна приказка -сусідів не оберають ,а живуть  в злагоді.Ви рахуєте що Чернівцям саме не вистачає розважального центру . У нас і так "добрі" розваги з комунальними послугами. 

avatar

справедливець

11 червня 2015 12:31