У Чернівцях закликали припинити репресії і засудили зрадницькі угоди Януковича з Кремлем

У Чернівцях закликали припинити репресії і засудили зрадницькі угоди Януковича з Кремлем

22.12.2013, 23:59

У Чернівцях сьогодні відбувся мітинг. Традиційно розпочався він з молебеня за Україну. Отці закликали учасників акцій протесу до мирного спротиву, і щоб знову не пролилася кров.

У своїх мітингах виступаючі запевнили, що Євромайдан триває і він стоятиме до повної перемоги.

Окрім вже звичних промов, пролунали сьогодні й кілька цікавих ідей. Зокрема, директор Буковинського центру виборчих технологій Ігор Баб’юк у своєму виступі запропонував звернутися до опозиційних політичних сил та громадського сектору Євромайдану з метою визначення єдиного лідера народного спротиву. Георгій Манчуленко закликав долучитися до загальноукраїнської ініціативи й бойкотувати товари, які виробляють компанії, що належать членам Партії регіонів.

До присутніх звернувся й народний депутат Максим Бурбак, який подякував за підтримку київського Євромайдану й наголосив, що опозиція має план, але не розголошує його аби влада не придумала контрзаходів.

Народний депутат від ВО "Батьківщина" від імені київського Євромайдану подякував буковинцям за підтримку та участь в акціях.

- Головне, чого вже домігся Майдан, це показати, що український народ є і він має гідність, - сказав нардеп. - Україна відбулася як держава на початку 90-х, а тепер ми показали, що українці відбулися як нація і це головний здобуток Майдану.

Під завершення мітингу учасники підтримали зачитану резолюцію, в якій висловлюється підтримка всім тим, хто наразі переслідується і заклик до припинення репресій та покарання винних, засуджено підписані зрадницькі, на думку мітингувальників, угоди, підписані Януковичем в Кремлі.

Крім того, під час мітингу буковинські пластуни передали євромайданівцям Вифлиємський вогонь, привезений зі Святої землі. За словами пластунів, сьогодні вранці вони вже передали вогонь церквам. Вифлеємський вогонь миру передали активістам Євромайдану як символ сподівань на мирне розв’язання ситуації в Україні.

Джерело: molbuk.ua, БукІнфо, chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Реальные гандоны -  в чем измена????????в том что опутисли цену на газ ?????? скотобаза одна, видно по рожам что сильно переживают за народ как и их опоненты

avatar

Игорь

22 грудня 2013 20:46

Респект и уважение!

avatar

Чернівчанин Ігорю

23 грудня 2013 22:25