У Чернівцях вийде книга автора румунських бестселерів

У Чернівцях вийде книга автора румунських бестселерів

26.10.2015, 10:41

Під час книжкового ярмарку у Франкфурті (Німеччина) чернівецький видавець Дарина Максимець провела приємні і успішні перемовини з автором румунських бестселерів Даніелем Банелеску. Книга пиьсменнка незабаром побачить світ у чернівецьку видавництві БукРек. 

- Спершу хочемо подивитися світові досягнення у виданні книг, а потім уже себе показати, - розповіла Дарина Максимець про участь у книжковому ярмарку. -    Найбільше цікавить поєднання інноваційних технологій із паперовою книжкою. Хочемо запозичити досвід так званих книг-близнюків в іспанської компанії. На книгу ставиться код, який можна зчитати телефоном чи планшетом і завантажити книгу для читання, коли ти не вдома. А вдома насолоджуєшся рідною своєю паперовою книжкою. Хочеш передати електронну версію другу – можеш, але тоді в тебе читати на комп’ютері чи в телефоні немає змоги. Електронний клон-близнюк існує лише в одному екземплярі. Ось такий делікатний захист від піратства.

 Світлина від Видавничии? Дім «Букрек».
 Давня дружба не старіє.
На фото: Дарина Максимець, директор «Букреку» з відомою в Європі письменницею, народним депутатом України і завжди буковинкою Марією Матіос.
 Світлина від Видавничии? Дім «Букрек».

Українське консульство, представники діаспори активно підтримали видавців.

На фото: Дарина Максимець з українцями Франкфурта.

 Світлина від Видавничии? Дім «Букрек».
Світлина від Видавничии? Дім «Букрек».
 
На основному фото: Приємні перемовини з автором румунських бестселерів. На фото: з Даніелем Банелеску, автором з сусідньої Румунії, який скоро прийде до українського читача.
1