Кримінальне провадження за фактом перекриття дороги в Коровії  'пересічників' не злякало: у Чернівцях вулицю Бандери блокували автомобілі з іноземною реєстрацією (фото+відео)

Кримінальне провадження за фактом перекриття дороги в Коровії "пересічників" не злякало: у Чернівцях вулицю Бандери блокували автомобілі з іноземною реєстрацією (фото+відео)

22.11.2016, 16:47

Вулицю Бандери заблокували автомобілі з іноземною реєстрацією. 

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив почесний консул Австрії у Чернівцяях Сергій Осачук. 

Як передає кореспондент molbuk.ua, автомобілі з іноземною реєстрацією рухаються колоною по вулиці Степана Бандери та іншими центральними дорогами міста, сигналячи перехожим.



Раніше 22 листопада власники автівок з іноземною реєстрацією проводили у Чернівцях автопробіг на підтримку законопроекту, який повинен внести прем'єр-міністр Володимир Гройсман до Верховної Ради для спрощення процедури розмитнення. 

У п'ятницю, 18 листопада, 58 автівок з іноземною реєстрацією перекрили трасу «Чернівці – Порубне». Вони вимагали дозволити їм вільно пересуватися територією України протягом року (нині, власники авто з іноземними номерами зобов'язані виїжджати за кордон кожні 5 днів).

ДОВІДКОВО:

За фактом перекриття дороги в селі Коровія  розпочато кримінальне провадження

 Сторожинецька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом групового порушення громадського порядку, що призвело до суттєвого порушення роботи транспорту.

18.11.2016 власники автомобілів з іноземною реєстрацією  влаштували акцію протесту на кільці в селі Коровія Глибоцького району Чернівецької області  та перекрили рух транспорту  в напрямку до КПП "Порубне" та м. Чернівці, що призвело до порушення роботи транспорту. 

Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст. 293 КК України (групове порушення громадського порядку). Досудове розслідування проводитиме  Глибоцьке відділення поліції Сторожинецького відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області за процесуального керівництва Сторожинецької місцевої прокуратури. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Чернівецької області.

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області

1


КОМЕНТАРІ (4)

А где полиция? Где бульдозеры?В канаву друшпаки,а сопляков к ответу! Беспредел!

avatar

Муля Черновицы

22 листопада 2016 15:49

чому все місто має стояти в пробці? Їдьте на київ, долбойоби!!!!

avatar

таксі

22 листопада 2016 16:15

Пересадити цих розумників всіх до одного.Треба жити по законах держави, яка вона в нас не є.Немає людей першого і другого сорту.Чого це одні мають платити, а другі ні, бо вони нахалюги.Чого місто має душитися в пробках тому,що кілька десятків КОЗЛІВ перекрили вулицю...

avatar

Петро

22 листопада 2016 17:28

водії праві, а ось вулиця з скотьскою назвою, ця назва, це плівок в лице багатонаціональній Буковині! Понаїхали до нас варяги з галичини і качають тут свою пропоганду. Думаю, що люди наші скоро прозріють і все у нас на Буковині, як і в державі Україна буде добре.

avatar

Чернівчанин

22 листопада 2016 20:21