У Чернівцях відновили ремонт вулиці Богдана Хмельницького

У Чернівцях відновили ремонт вулиці Богдана Хмельницького

05.08.2017, 15:12

Сьогодні, 5 серпня почалися ремонтні роботи на вул. Б. Хмельницького. Як стало відомо раніше, завершують реконструкцію вулиці Б.Хмельницького ТОВ «ЛК Машинері». Підприємство надало перелік необхідної для проведення робіт власної та орендованої техніки, обладнання, а також список фахівців та інформацію про досвід роботи у Чернівцях. Як повідомив директор підприємства Ігор Стариков, гранітна бруківка постачатиметься з Житомирської області, підприємство обіцяє завершити об’єкт до Дня міста, працювати будуть навіть у нічну зміну.

Джерело: http://dumaj.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ну, нарешті! Згадали, коли більше половини літа пройшло, що у них "вічна" вулиця Богдана Хмельницького не завершена. Безтолковий ремонт і відсутність ефективних господарів-менеджерів у місті, показали, що до нормального життя нам ще ой як далеко. а про рішення працювати у нічний час? То це "ГЕНІАЛЬНО!" Чиясь світла голова постаралася) 7 років без вулиці, то тепер ще до дня міста без сну! Каспрук руліт!

avatar

Oleg Myronets

05 серпня 2017 17:04

Та невже! Шли годы, смеркалось. Хотя нет- будет день круглосуточно! Это по нашему. Прям душой молодела-пятилетку за 4 года, пятидневку за 4 дня. Все в лучших традициях.

avatar

Наталья Жилина

05 серпня 2017 20:24