У Чернівцях «свободівці» стали на бік Путіна, - голова фракції БПП 'Солідарність' у міській раді  (ОНОВЛЕНО)

У Чернівцях «свободівці» стали на бік Путіна, - голова фракції БПП "Солідарність" у міській раді (ОНОВЛЕНО)

28.02.2019, 12:00

Голова фракції БПП "Солідарність" у Чернівецькій міській раді  Василь Максимюк жорстко розкритикував ініціативу місцевих "свободівців" щодо імпічменту Президента України. 

Позиція фракції ВО «Свобода» на сьогоднішній сесії міської ради не стільки здивувала, скільки обурила мене, - написав Василь Максимюк на своїй сторінці у ФБ. - Петро Порошенко виглядає сьогодні більшим патріотом, ніж ті, хто вже багато років себе таким вважає. Замість того, щоб підкласти плече в цей час, коли всім українцям як ніколи треба єднатися, так звані патріоти піддалися на дешеві передвиборчі трюки із «імпічментом». Чергові звинувачення Президента у «зраді» є безпідстаними та бездоказовими і є очевидно вкинуті. 

- Таким чином наші «свободівці» стали на бік Путіна і далі коментарі зайві. Це мінімум безвідповідально. Я з приводу такої позиції мовчати не збираюся, а чернівчани, певен, зроблять правильні висновки.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях "Свобода" корчить із себе опозицію

Чим керувалися свободівці Цуркан та Ілюк, коли голосували за відставку Каспрука?

«Кожному по 30 срібняків, а хлопцям із заднього сидіння Продана по 3»: зі зрадниками-депутатами з демократичних політичних сил вже почали розраховуватися, - Бурбак

1