У Чернівцях продовжено безкоштовну стерилізацію безпритульних собак

У Чернівцях продовжено безкоштовну стерилізацію безпритульних собак

16.10.2015, 20:48

Тест на відповідальність.

      Всім подобаються маленькі кошенята/цуценята, але в декого швидко зникає інтерес, як тільки домашній улюбленець виростає. В результаті, мільйони кішок/собак різного віку опиняються на вулицях або в притулках, і в 90% випадків гинуть. Ті ж, яким пощастило вижити в перші декілька років свого життя на вулицях, все одно з часом помирають від болісного голоду, хвороб, обмороження, отруєння, рук садистів або удару автомобіля… Багато з цих тварин є результатом небажаних, незапланованих приплодів, яких можна було б уникнути шляхом завчасної стерилізації.

      Однак в нашому суспільстві (на відміну від європейського) досі не привите ставлення, що розводити непотрібних тварин, як мінімум, непорядно, а вирощувати й вбивати – злочинно.

      В умовах перенасичення міст хвостатими безпритульними народження кожної нової тварини, на жаль, означає смерть іншої. Саме стерилізація покликана вирішити дану проблему.

          Будьте відповідальними - не сприяйте зростанню кількості безпритульних тварин, стерилізуйте своїх вихованців!

          У м. Чернівці стерилізацію безпритульних собак можна здійснити безкоштовно в рамках проекту транскордонного співробітництва: “Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами”, код MIS ETC: 1537, який є частиною Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013». Даний проект реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу (загальна вартість проекту – 694114 євро, частка гранту – 624214,72 євро, еквівалент в гривнях - 7392598,64, що складає 89,93% від бюджету проекту) на протязі 22 місяців.

         Тварину можна безкоштовно стерилізувати за записом по телефону: +38(050)7858195.

1