У Чернівцях створять обласну федерацію армспорту

У Чернівцях створять обласну федерацію армспорту

27.08.2011, 03:15

24 серпня 2011 р. з нагоди 20-ої річниці Незалежності України Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги соціально-незахищеним верствам населення «Довіра», спільно з управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради та обласним центром фізичного здоров'я «Спорт для всіх» провів у Центральному парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка відкритий турнір з армспорту. Участь у змаганнях взяли понад 80 учасників з Чернівецької та Івано-Франківської областей.

За результатами турніру було розіграно 12 призових місць у чотирьох вагових категоріях. У категорії до 65 кг перше місце здобув Андрій Вандоляк (м. Чернівці), до 75 кг - Маріус Байка (м. Чернівці), до 85 кг - Олександр Незвещук (с. Подвірне Новоселицького району), а в категорії 85+ - Сергій Киргиз (с. Слобода-Банилів Вижницького району). Таким чином, турнір завершився повним тріумфом буковинців.

За словами організаторів, цей турнір стане щорічним, а географія його учасників значно розшириться. Крім того, найближчим часом у Чернівцях планується створити обласну федерацію армспорту та відповідну тренувальну базу, що дозволить буковинським армрестлерам гучно заявити про себе не тільки на всеукраїнському рівні, але й на міжнародній арені.


За додатковою інформацією звертатися до голови правління благодійного фонду «Довіра» Володимира Дороша за тел. 050 510 72 89 або на
e-mail: [email protected]