У Чернівцях обрали делегатів на всеукраїнський форум Євромайданів

У Чернівцях обрали делегатів на всеукраїнський форум Євромайданів

06.01.2014, 15:00

У Чернівцях на Євромайдані 5 січня обрали делегатів для участі в Першому всеукраїнський форум Євромайданів. Делегатами стали Ольга Гришин-Грищук, Тарас Прокоп та Максим Волошин. Про це повідомляє сайт maidanua.org.

У Чернівцях, нагадаємо, на засіданні Регіонального штабу національного спротиву на пропозицію громадських організацій і політичних партій раніше утворили обласний осередок Всеукраїнського народного об'єднання "Майдан". А безпосередньо на чернівецькому Євромайдані, у  неділю, 29 грудня, сформували відкриту Раду чернівецького Євромайдану, а також її президію. За таке рішення одноголосно проголосували майже чотири сотні присутніх на віче буковинців. До складу президії об’єднання увійшли відомі на Буковині громадські діячі, журналісти та представники опозиційних політичних сил. 

У п'ятницю, 3 січня, у Чернівцях пройшло організаційне засідання чернівецького ГО "Майдан". В оранізаційному засіданні ГО "Майдан" взяли участь члени ради та президії.  Там було вирішено, що тимчасово координувати і організовувати роботу чернівецького громадського об'єднання "Майдан" буде виконавчий комітет у складі трьох чоловік: Юрій Івашин, Василь Мельник, Юрій Скорейко.

Присутній на організаційному засіданні чернівецького ГО "Майдан" Ігор Наконечний опублікував на своїй сторінці у ФБ список його учасників. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Viktor Dovganyhc

06 січня 2014 12:14

Закрий рот, пристосуванцю, не тобі судити і тим більше щось аналізувати. "анщик", твоє місце в "бані" терти спини і ще щось інше папієву, халицю, мухуйлишину. Хотів "насолити" опозиційним, незалежним ЗМІ, але тебе з твоїми "грішми" і "взятками" розвінчали сповна. твоє місце в купі з РИГаналами.

avatar

Юрій

06 січня 2014 13:01

avatar

Viktor Dovganyhc

06 січня 2014 13:47

avatar

Viktor Dovganyhc

06 січня 2014 13:49