У Чернівцях на гарячому піймали злодіїв

У Чернівцях на гарячому піймали злодіїв

18.12.2015, 13:41

Усі вони мають великий кримінальний «досвід» і раніше відбували покарання в одній в’язниці

Під час чергового відпрацювання території Чернівців працівники карного розшуку помітили чотирьох підозрілих осіб на одній із вулиць. Чоловіки крутилися біля будинків, оглядалися, чи хтось з громадян їх не запідозрив. Зловмисники навіть намагалися проникнути в одну із квартир, але їм цього не вдалося зробити. Полісмени спіймали злодіїв.

До скоєння крадіжок чоловіки добре підготувалися. При них поліцейські знайшли цілий арсенал відмичок, рукавиці, ключі, чіпи для відмикання електронних замків на вхідних дверях тощо. Про це розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області – начальник кримінальної поліції Сергій Ратушенко.

З’ясувалося, що троє чоловіків є мешканцями Івано-Франківської області, віком від 42 до 49 років. Один із них зізнається, що в Чернівці він із товаришами приїхав заробити трохи грошей – крадіжками. Вони зустрілися із знайомим, місцевим мешканцем. Поселилися всі четверо ще у одного жителя Чернівців. Чоловіки мали намір обкрадати квартири буковинців, але, як зазначають самі злочинці, – у  цьому їм завадили працівники поліції.

Зловмисник розповідає, що неодноразово скоював злочини на території Тернопільської та Івано-Франківській областях, але у Чернівці приїхав вперше для вчинення протиправних дій.

Як повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, у всіх фігурантів великий кримінальний «досвід». Всі вони відбували покарання в одній в’язниці. Зокрема, раніше були неодноразово судимі за скоєння крадіжок з помешкань, кишенькових крадіжок, грабежів, злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, вимагання, розбою, незаконного заволодіння автотранспортом.

Вже відомо, що гастролери підозрюються у скоєнні низки квартирних крадіжок у Івано-Франківській області. Наразі працівники чернівецької поліції перевіряють причетність зловмисників до злочинів на території Буковини.

Джерело: http://vidido.ua/

1