У Чернівцях на аукціоні продали малюнки дітей з органічними ураженнями нервової системи

У Чернівцях на аукціоні продали малюнки дітей з органічними ураженнями нервової системи

20.10.2013, 03:21

    Чернівецька обласна громадська організація “Захист» 18  жовтня  о  16:00  в актовій залі "Обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи” презентувала результати благодійного аукціону

 Благодійний аукціон "В допомогу діткам"  проводився  з 23 вересня по 10 жовтня для підтримки маленьких пацієнтів „Обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи”. 

Ідея провести аукціон виникла після 31 серпня 2013 року, коли в рамках другого «Фрімаркету» відбувався збір іграшок для діток. Саме ці іграшки стали маленьким початком нашої співраці з центром. Невелика кількість іграшок, якими поділились чернівчани, запалили вогник у очах дітей, їхня щира атмосфера радості запалила й нас. Коли ми прощалися з дітьми, вони сказали «Дякую», ці слова відбилися в нас у серцях, тож ми вирішили обов’язково повернутися.

Лоти, які були виставлені на аукціон – малюнки діток, які віддали крихітку себе створюючи маленькі шедеври, які не зможуть залишити байдужим та не потішити. Своїми ж руками, фантазією та вірою вони отримали ці речі, які сьогодні будуть передані центру: найперше –це стільчик фіксатор для спини, безліч розвиваючих ігор, акцент звичайно йде на розвиток дрібної моторики рук, настільні лампи, також, наскільки нас повідомили в коридорі центрів холодно, тож додатково були придбані тепло обігрівачі.

Всього в аукціоні взяли участь 19 людей. За самі виставлені лоти, було зібрано 600 гривень. Також ми вдячні людям, які додатково дали кошти. Отже, загальна сума аукціону 3343 гривні.

Ми щиро вдячні адміністрації центру за ефективну та просто приємну співпрацю. Вони одразу відгукнулися та допомогли розвити нашу ідею. А також – усім небайдужим чернівчанам.

Контактні дані: Благодійний аукціон у соціальній мережі: http://vk.com/childrenpicture. Сторінки ЧОГО "Захист":http://vk.com/zahystcv ,www.zahystcv.org

Чернівецька обласна громадська організація "Захист" основною метою діяльності вважає задоволення та захист правових, соціальних, творчих, економічних, наукових, культурних інтересів своїх членів та провадження правозахисної, освітньої, наукової, культурної та просвітницької їх діяльності задля сприяння становленню та розвитку демократичного громадянського суспільства.

1