У Чернівцях двох 'свободівців' помітили в авто депутата від 'Рідного міста'

У Чернівцях двох "свободівців" помітили в авто депутата від "Рідного міста"

04.01.2016, 13:03

У Чернівцях депутатів міськради від партії "ВО "Свобода" Андрія Ілюка та Назара Мокловича помітили в автомобілі депутата міськради від партії "Рідне місто" Василя Продана.

Про це журналістам molbuk.ua повідомили очевидці, які захотіли залишитись анонімними.

За їхніми словами, "свободівці" Ілюк і Моклович у неділю ввечері сідали в автомобіль Toyota Prado, яким керував депутат Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Василь Продан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" Ілюк прийшов морально підтримати Продана і Чесанова з "Рідного міста"

Водночас журналіст Вадим Пелех у мережі Facebook пише:

"Свободу не спинити". У Чернівцях на новорічні свята забуваються політичні розбіжності і ідеологічні протиріччя. Сьогодні відомий чернівецький "шахматіст" з "Рідного міста" майже годину катав у своїй машині двох депутатів-свободівців. Ну про що могли говорити регіонали з майданівцями? Звичайно ж не про завтрашнє обрання секретаря міськради) А може сафронович просто підвіз андрійка у подяку за синхронне голосування на погоджувальній раді?", - написав Пелех.

У Чернівцях двох

Нагадаємо, депутат Андрій Ілюк був ініціатором звернення до парламенту і президента від імені Чернівецької міськради щодо висловлення недовіри уряду і прем’єр-міністру Арсенію Яценюку.

Вибори секретаря міської ради, а разом з тим і перша у новому році сесія Чернівецької міської ради перенесена на 12 січня. Таке рішення було прийнято сьогодні під час засідання погоджувальної ради. Пропозицію внесли представники фракції “Самопоміч”. Члени погоджувальної ради від інших політичних сил її підтримали, окрім представників фракції “Народний контроль”.

Джерело: molbuk.ua та http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Гандоны , сколько можно себя продавать . Посмотрите процессы в стране , война , майдан ,нищета, кровь повсюду . Вы деньги пришли делать с рыгами ! Что вы за сволота такая продажная , до вас там три таких сидело , это у Вас что партийное ??? посмотрите на себя со стороны . Как жить потом с продажностью , Вы по возрасту все подходите под призыв и ни одна Тверь не пошла  в АТО ! Ребята , атошники тули свободу Вы выбирали , таких ли депутатов крыс ! 

avatar

Продажным двум гадам

04 січня 2016 11:13

Насправді гандонів на Буковині більше, аніж ці двоє. Пелех не бачив, що Вася Продан частенько чаює ше з одним "опришенським хєроєм" Іваном Миколайовичем Мунтяном. Між ними такі моцні засоси, що Мунтян не дозволив фракції у міськраді висунути Пуршагу на секретаря. Отак-от Іван Миколайович відробляє крісло голови облради,в яке йоговсадили Папієв із Оксаною Продан. Всьо прадоється, нічо ціни не має. А хтось каже, що революція перемогла. Неправда. Контра голову піднімає, треба по тій голові бити кожного дня

 

avatar

Василь Іванович З.

04 січня 2016 13:47

До 1 та до 2 ого. От і розбіжись та йобнись головою об стінку. Бо насправді гандон це ти і всі ті що працюють на куля-влобів.

avatar

Вуйко

04 січня 2016 23:22