У Чернівцях демонтували агресивну рекламу (+відео)

У Чернівцях демонтували агресивну рекламу (+відео)

03.12.2014, 23:10
3 грудня міським комунальним підприємством МКП “Реклама” спільно з працівниками відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради здійснено демонтаж самовільно встановлених рекламних конструкцій “Ломбард Благо” (вул.Головна,16) та “Швидко гроші” (вул. Головна, 101), сіті-лайтів на розі вулиць Руської та Винниченка. Йдеться в повідомленні прес-служби міськради.
 
На неодноразові попередження з боку департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин щодо незаконного встановлення вивісок чи рекламних конструкцій підприємці-порушники не реагують. Відповідно представники МКП «Реклама» змушені проводити демонтаж власними силами. Зокрема, 4 грудня о 10.00 год. заплановано здійснити демонтаж рекламної вивіски “З’їв би сам” за адресою Героїв Майдану, 1-в, Є.Гакмана, 1.
 
Наступними об’єктами демонтажу будуть незаконно встановлені вивіски та рекламні конструкції на вул. О.Кобилянської, Проспекті Незалежності та інших вулицях й площах міста.
 
Зокрема, громадські активісти анонсували, що 4 грудня має бути демонтовано рекламу за такими адресами:

Вул. Головна 101 та на Соборній площі. Тут анонсують демонтаж незаконної реклами суші-бару "З'їв би сам". 

Чернівецька міська рада нарешті перейшла від прохань, приписів та попереджень до реальних дій. Зовнішню рекламу, встановлену в центрі Чернівців без дозволів відділу охорони культурної спадщини, демонтували і попередили, таке чекає всіх власників організацій та підприємств, хто дозволяє собі самостійно приймати рішення та встановлювати вивіски без погоджень в центрі столиці Буковини.

Джерело: Інформаційне Агентство АСС

1


КОМЕНТАРІ (1)

Подивилась на це все .особливо на пушкову,яка так бідна, переживає за місто. за культурну спадщину нашого міста, і виникає питання: а тоді як вона давала дозвіл на реконструкцію підвалу по вулиці Гете,4 хіба це не історична частина міста? Там, коли анрон рив , копав,вивозив КАМАЗАми землю,коли мешканці ходили до неї, благали припинити цей балаган вона відповіла,що все законно. Законно було за хабар? Чи законно було за що? З кого тепер спитати ЧОМУ ЦЕЙ ПІДВАЛ І ДОСІ СТОЇТЬ ЗНИЩЕНИЙ пушковою і андроном? Двері білі пластикові, вікна пластикові, приміщення не провітрюється, у квартири повзе сирість. Фасад будинку в дирках від цвяхів.облуплений. Де пушкова,щоб прийшла подивитись? Де влада7 Де Федорук,який продавав все що міг7 Де михайлішин.який дозволив це все робити? Нема нікого. Залишились мешканці будинку ошукані, обдурені.

 

avatar

Ольга Козьмик

04 грудня 2014 17:27