У Чернівцях бояться, що організатори диверсій з 'колорадськими' стрічками можуть не пожаліти дітей

У Чернівцях бояться, що організатори диверсій з "колорадськими" стрічками можуть не пожаліти дітей

01.05.2014, 19:34

ЗВЕРНЕННЯ

Президії Ради Чернівецької обласної організації «Майдан» до керівників  м. Чернівців про формат відзначення 8-9 травня Днів пам’яті за загиблими у Другій світовій війні.

Президія Ради Чернівецької обласної організації «Майдан» вважає, що в цей складний для України час абсолютно недоречним є залучення школярів міста для участі в масових заходах до Дня Перемоги, а саме в покладанні квітів на Соборній площі та концерті в Літньому театрі м. Чернівців.

Враховуючи складну ситуацію в державі, прогнози можливих диверсій, просимо відмінити участь дітей у даних заходах і відзначити 8-9 травня у форматі Днів пам’яті за загиблими у Другій світовій війні.

 Додаткова інформація на

сторінці Facebook - ЧОО «Майдан»                                            Прес-служба ЧОО «Майдан»

Нагадаємо, що "колорадські" георгіївські стрічки давно стали символом російського імперіалізму. Неоколоніальний режим  Януковича і його прислужники на місцях активно сприяли утвердженню цієї чужої українцям символіки окупантів – георгіївських стрічкок Російської імперії. До того ж робили це власним прикладом,  що засвідчують наші фотографії. Місцева влада в особі голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру та в.о.міського голови Чернівців Віталія Михайлішина почепила цю російську імперіалістичну стрічку на лацкани своїх піджаків під час офіційних заходів 9 травня.  Варто констатувати, що більшість буковинців, попри масову пропаганду колишньої влади та підконтрольних їй ЗМІ, продемонстрували високий рівень своєї громадянської свідомості й масово відмовилися від використання стрічок "колорадського" кольору. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

"Днів пам’яті за загиблими у Другій світовій війні"????

Особисто я, планую прийти на святкування 69-ї річниці від Дня Перемоги, вшанувати вічну пам'ять померлих і подякувати живим визволителям, сьогоднішнім ветеранам.

 

avatar

Леонід

03 травня 2014 13:00

 

Історична правда. Кацапські реалії почесті покаліченим фронтовикам підлість, фізичне знищення. Валаам — лагерь инвалидов Второй мировой войны.
https://www.youtube.com/watch?v=vzDV0nb3FuY

 

http://andreistp.livejournal.com/936799.html

 

avatar

Flyer

13 червня 2014 11:10