У Чернівці приїхала Юлія Тимошенко

У Чернівці приїхала Юлія Тимошенко

17.03.2023, 17:39
Не втомлююся повторювати, що новини є скрізь і завжди, куди тільки ступає нога журналіста і падає його погляд. І щойно вкотре у цьому переконався.
 
Досить було на кілька хвилин відірватися від роботи, вибігти привітати улюбленого професора з днем народження, щоб тут таки (в буквальному сенсі просто за рогом) наткнутися на колишню прем'єр-міністерку України Юлію Тимошенко. Та ще й на вулиці, на якій сам живеш. От і не вір після цього в журналістську удачу ???? .
 
З'ясувалося, що це делегація партії ВО «Батьківщина» повертається до Києва через Чернівці з Бухареста, де перебувала на конференції «The Economist» на запрошення румунських парламентарів. А зараз зробила зупинку у Чернівцях. На жаль, усе що встиг дізнатися за коротку мить зустрічі, то це про спілкування українських гостей з депутатами Парламенту Румунії та Президентом Сенату Румунії. Наші кажуть, що обговорювали важливі для України питання. Зокрема, про етапи війни Росії проти України, подальше відновлення нашої країни та про повернення додому наших громадян, які вимушено покинули домівку.
 
Зустріч була спонтанною, тому не було нагодити поставити і записати відповідь на питання, яке одразу промайнуло у голові: як лідерка "Батьківщини" оцінює євроатлантичні перспективи України у даний історичний період. Єдине, що вдалося, то це зробити кілька фото на телефон, які додаю на доказ зустрічі ????
 
 
Юрій ЧОРНЕЙ
1