У Чернівецькому театрі нова прем'єра для дітей

У Чернівецькому театрі нова прем'єра для дітей

07.12.2016, 18:33

25 грудня, 12:00

Прем’єра

За мотивами казок Беатрікс Поттер

 РІЗДВЯНА ПРИГОДА МИШЕНЯТ

весела історія

 До новорічно-різдвяних свят Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської разом з театральною студією для дітей та молоді презентує нову захоплюючу виставу для наймолодших глядачів (і не тільки) «Різдвяна пригода мишенят» за мотивами казок англійської письменниці Беатрікс Поттер. Автор сценарію режисер – нар. арт. України Людмила Скрипка вкотре виводить на сцену дітей театральної студії, які зіграють разом з дорослими акторами. Саме діти, на думку режисера, зуміють найкраще передати цю безпосередність і особливість маленьких мишок.  

 У невеличкому будинку, де крім людей є ще й кішка, раптом завелися миші. Що поробиш, у добрі і теплі хочеться жити усім. Миші не розуміють, чому їм не можна жити разом з людьми – це ж так весело! Але як же це пояснити людям?..

Через веселу історію напередодні Різдва у житті мишей глядачі можливо впізнають свої життєві історії і побачать у маленьких мишках людські характери. Бо у нашій казці миші, як і люди, вміють дружити, сваритись, боятись, ображатись і навіть… любити.  Особливого шарму цій історії додає святковий дух прийдешнього Різдва.

Вистава також доповнена музичним оформленням композитора і хормейстера театру Оксани Первової-Рошки. Танцюватимуть наші герої за постановкою балетмейстера Василя Гринюка. А костюми і сценографія вигадані однією з кращих театральних художниць – Наталією Тарасенко (м.Львів).

Наразі тривають активні репетиції, є два повноцінних склади. З-поміж акторів театру котрих можна буде побачити у виставі: засл. арт. України Лариса Попенко, Марічка Романова, Ольга Кільчицька-Дудка, Анна Забяло, Андрій Топорівський, Вадим Глазнєв.

 

 З нетерпінням чекаємо дітей та дорослих на прем’єрі, а також протягом усіх подальших показів.

 

режисер-постановник – нар. арт. України Людмила Скрипка

художник-постановник – Наталія Тарасенко

мелодії до пісень – Оксана Первова-Рошка

вірші до пісень – Софія Кримовська

балетмейстери-постановники – Василь Гринюк, Марія Циба

 

Тривалість вистави – 1 год.

Квитки у касі театру. Вартість – від 30 грн.

У січні покази вистави : 1, 2, 4, 8 та 22 січня.

1