У Чернівецькій області нардепа від 'Слуги народу' планують шукати через програму 'Жди меня'

У Чернівецькій області нардепа від "Слуги народу" планують шукати через програму "Жди меня"

24.03.2021, 18:04
На сесії Новодністровської міської ради місцеві депутати зацікавилися питанням: «де наш народний депутат Валерій Божик?».
 
Про це повідомив депутат Новодністровської міської ради Ігор Нажига.
 
- Адже наші і його виборці турбуються і непокояться: «Чи живий-здоровий?», «Чи не голодний там?», «Чи сон міцний має?». Бо ж з часів передвиборчої кампанії 2019-го року в нашій громаді його і не бачили!? І то варто дякувати Василю Козаку, що привозив його на оглядини, бо може і тоді б не бачили!  А виборці ж мають якісь питання, звернення, прохання... А ще й подякувати хочуть за неоціненну допомогу в створенні нашої перспективної громади, за сприяння у залученні інвестицій та піклування про наше місто! - іронізує Нажига. - Але все ніяк...
 
- Тож певно, що залишається тільки подати заявку на «Жди меня». Може аж там зможуть поєднатися серця нардепа та довірливого люблячого виборця, які розлучені клятим мандатом на цілих два роки! P.S. Все було ясно, коли його водив по району В.Козак, тож здавалося, що все всім ясно... А ніт же, вибрали. Голосуйте і далі за бренди!  Буде вам щастя! -  підсумував Нажига. 
1