У Чернівецькій обласній раді немає голосів ні для Маніліча, ні для Папієва

У Чернівецькій обласній раді немає голосів ні для Маніліча, ні для Папієва

28.01.2015, 18:47
Депутати Чернівецької обласної ради не змогли достроково припинити повноваження депутата облради Михайла Папієва. Це питання виносилося на розгляд сьогоднішньої  сесії. За вказане питання із 58 зареєстрованих проголосувало 47 депутатів, 1 - проти, 1 - утримався і 9 депутатів не голосували.
 
За словами голови облради Михайла Гайничеру, згідно діючого законодавства, Папієв так чи інакше буде позбавлений повноважень депутата облради.
 
Зазначимо, що обласна рада сьогодні вкотре не змогла відправити у відставку Валентина Маніліча.
 
Депутати не поголосували за внесення змін до порядку денного, які б дозволили розглянути питання про відставку заступника голови облради Валентина Маніліча. З присутніх 59 депутатів за внесення змін проголосували лише 51.
 
Голова обласної ради Михайло Гайничеру оголосив перерву, під час якої мають визначитися що робити далі.
 
Зазначимо, що Валентин Маніліч також присутній у сесійній залі, заяву про свою відставку він передав до апарату обласної ради.
 
Нагадаємо, заступника голови облради суд визнав винним у вчиненні корупційного правопорушеради.Депутати облради вже кілька разів намагалися відправити посадовця у відставку, але для цього завжди бракувало кількох голосів.
 
За матеріалами БукІнфо 
1