У Чернівецькій обласній раді готують заміну голови антикорупційної комісії: замість Ванзуряка з 'Народного контролю' хочуть призначити 'ляшківця' Чернівчана

У Чернівецькій обласній раді готують заміну голови антикорупційної комісії: замість Ванзуряка з "Народного контролю" хочуть призначити "ляшківця" Чернівчана

09.11.2016, 16:47

Проект рішення "Про внесення змін до рішення 1-ї сесії обласної ради від 17.12.2015р. № 6-1/15 «Про утворення та обрання постійних комісій Чернівецької обласної ради» зі змінами" оприлюднено на сайті Чернівецької обласної ради. 

Про це повідомляє BukNews. 

Документ містить посилання на заяву чинного голови комісії  Ванзуряка Р.С. про складання повноважень голови постійної комісії Чернівецької обласної ради з правових питань, місцевого самоврядування, міжетнічних відносин та антикорупційної діяльності за власним бажанням.

Як випливає з документу, заяву відповідного змісту депутат обласної ради  Роман Ванзуряк (фракція "Народний контроль") подав ще  09.09.2016 р.

Про причини цього кроку колишнього народного депутата України та голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка наразі нічого не відомо. 

Натомість на місце голови постійної комісії Чернівецької обласної ради з правових питань, місцевого самоврядування, міжетнічних відносин та антикорупційної діяльності депутатам обласної ради запропонують призначити  Чернівчана В.Н.

Крім Романа Ванзуряка і Василя Чернівчана ще одним членом цієї постійної комісії обласної ради є Микола Салагор.  

1


КОМЕНТАРІ (2)

Мунтян хоче контрольованого депутата поставити! А яким сином Ванзуряк з корупцією боровся? Що переміГ? Корупція процвітає!  Чи може він очолив корупцію!? А Мунтяна за його рішення корупційного характеру комісія чому не питала? 

avatar

09 листопада 2016 17:38

і тут обдєлався

avatar

10 листопада 2016 09:34