У Банилові священик РПЦ МП закликає молитися за здравіє Януковича та його повернення

У Банилові священик РПЦ МП закликає молитися за здравіє Януковича та його повернення

30.04.2014, 19:06

Інформація надійшла з надійного джерела у Банилові. Цікаво, куди дивиться наше доблесне СБУ. Чи служба здатна боротися тільки з  мирними  протестувальниками? Може, хтось щось знає і про інші розсадники "русского міра" на Буковині? Повідомляйте на сайт, будемо самотужки протистояти загрозі, як зможемо. І ще, варто все-таки спостерігати за Банченами: раптом там теж уже походжають рослі чоловіки спортивної статури (можуть бути і в чернецьких рясах, руськомірцам нє впєрвой).  Треба зберігати пильність, щоб там не пригріли "зелених чоловічків".

Водночас відомий об'єктивністю і любов'ю до України телеканал "Інтер" поширює інформацю про протести жінок, невідомо ким організованих, провели штурм військової частини А2582, більш відомої як «300-й полк» по вул. Московської Олімпіади, проникли на її територію та вимагали відпустити мобілізованих вояків до дому та не відправляти їх на Схід.

Влада не знає, що такі дії - злочин? 

 

Нагадаємо, вчора ГО "Буковинська сотня" розповсюдила заяву про те, що "в ході відзначення травневих свят існує реальна загроза вчинення провокацій на території краю". 

На цьому тлі викликає обурення повна бездіяльність місцевих правоохоронних органів, як і їх «колег» на сході країни. Вимагаємо від керівництва УМВС України в Чернівецькій області негайно взяти під свій контроль ситуацію в регіоні, інакше заявляємо про недовіру йому та вимагатимемо відставки начальника".

Невже хлопці мають рацію?

1


КОМЕНТАРІ (3)

їхню мать))

avatar

жужа

30 квітня 2014 16:16

так справжнього офіцера Кіцула собаки вигавкали. за ним пішли чесні сбушники,бо не захотіли залишатися з лайном бурбака,як його том доголешевим чи долгошевим ((звиняйте за мою українську фамілії толком незапамятала)))  )))

а хто дивитеметься "сотня кулявлоб"?

avatar

жужа

30 квітня 2014 16:19

аяяй!!! що ж батьків та дружин перетворюєте бог зна на кого? до чого тут ци фото??? як вам не соромно !

все в одну кучу як мінімум не професійно та аморально

 

avatar

.

30 квітня 2014 16:50