'Тигр' образився за спроби пов'язати себе з Михайлішиним

"Тигр" образився за спроби пов'язати себе з Михайлішиним

05.05.2014, 13:55

Директор охоронної фірми "Тигр" Петро  Данко звернувся до Buknews з заявою наступного змісту. Оприлюднюємо її а повному обсязі. 

"Заява

У сюжеті новин на телеканалі «ТВА» від 30 квітня 2014 року та у тижневому випуску «Теми тижня» від 3 квітня (повтор – 4 квітня) була оприлюднена інформація стосовно охоронної служби «Тигр», яка   не відповідає дійсності, а також негативно впливає на репутацію фірми.

Журналісти телеканалу вказали на те, що силовики із «Тигру» захищали екс-секретаря міської ради  Віталія Михайлішина під час його публічного звітування перед громадою Чернівців 29 квітня.

У зв’язку із виходом цього сюжету вимагаю від телеканалу ТВА спростування недостовірної інформації, яка принижує честь та гідність працівників «Тигру», а також негативно впливає на імідж охоронної служби.

Заявляю, що охоронна служба «Тигр» є аполітичною структурою, яка не підтримує і не представляє інтересів жодної політичної сили, а займається виключно охороною об’єктів всіх форм власності, територій та фізичних осіб.

У день, коли Віталій Михайлішин звітував перед громадою Чернівців, автобус, який лише обслуговує працівників «Тигру», а не перебуває на балансі фірми, справді знаходився на Центральній площі, виконуючи приватне замовлення. Однак, це відбувалося уже по завершенні виступу екс-секретаря, що добре видно у сюжеті.

У період революції працівники «Тигру» брали активну участь у суспільно-політичних процесах, були неодноразово на Майдані у столиці, проявляючи виключно тверду громадську позицію, а не виконували чиїсь накази чи замовлення.

Тому вважаю, що телеканал ТВА, який позиціонує себе як демократичний канал, канал чесних новин, зловживає своїм становищем, поширюючи неправдиву інформацію, яка негативно впливає на імідж фірми та формує хибну громадську думку. Такі професійні якості працівників телеканалу ставлять під загрозу і авторитет самої ж телекомпанії. Тому звертаюсь і до спілки журналістів з проханням надати оцінку таким діям журналістів ТВА та вжити відповідні заходи.

  Петро ДАНКО, директор охоронної фірми «Тигр»

1


КОМЕНТАРІ (13)

так ви ляді вже ЗАДОВБАЛИ людей своєю брехнею

пора вам підсрачники давати де б люди вас не зустріли  

avatar

брехло на брехлі брехлом поганяє

05 травня 2014 11:35

скиньте силку на то відео ,бо я щось то не видів

якщо канєшно у вас є та силка

avatar

брехло на брехлі брехлом поганяє

05 травня 2014 11:37

АААААААААА!!!!!!!!!!!!! відкрита "веліка тайна"  гамновозка який пише під пісюнькою Іван Трач то є  такий собі Микола Щербина

 

себто ущербне существо

 

тільки що "забомбасили"!!!!!!!!!

трач "ви" не чекали нас ,а ми йдемо до вас

avatar

Чернівці

05 травня 2014 12:14

Цікаво, яким чином ця проста як двері помилкова інформація може принижувати честь та гідність охоронної фірми? Хіба журналісти сказали, що фірма займалася бордельним бізнесом чи "чорним" розподілом калинівських контейнерів і земельних ділянок? Сказали, що ОХОРОННА фірма ОХОРОНЯЛА певну особу. Особу досить шановану, до речі, в Чернівцях, що б там не казав цей сайт і його грошовиті господарі. "Тигру" не пасує мявкати, як малому кошенятку. 

avatar

Просто цікаво

05 травня 2014 16:45

переглядав сюжет ТВА декілька разів. Про те що "Тигр" охороняв Нєпаразумєніє жодного слова! говорили про те, що  тигрюлі десь там сиділи на Центральній площі, але про те що написано в заяві мова не йшла взагалі! Шановні тегрята відкрийте очі, промийте вуха і уважно дивіться та слухайте про що говорять люди!

avatar

Буковинець

05 травня 2014 17:04

а якого фіга ТВА лізе у приватну фірму та бізнес і щось про то взагалі меле?

ТВА єб@@@@ приватний бізнес інших людей? хочут доскакатисє?

поясніт мені мудрі люди отута

avatar

цикавий просто цікавому та буковинцю

05 травня 2014 19:06

Я не понял, если "Тигр" - охранная фирма охраняла человека по договору то чего тут оправдываться? Вы ж не беглого преступника охраняли так что никакого позора нет. Что-то вы тут перепутали. А ваша репутация от этого не пострадала или у вас какие то комплексы на етот счет?

avatar

Клиент

05 травня 2014 19:34

я маю трохи фацу,а також печу булки,колачеки

ну маю приватну справу

коли ТВА про то покаже сюжету на ТВАйсві?

ну про мої приватні бублики,печеньку.... так трохи тре показати по ТВА

 

чи я чогось не поняв,про то що ТВА показує приватний бізнес по телЄвізору?

 

avatar

клиенту

05 травня 2014 19:43

Я тоже не врубився в чому проблема. До чого тут ТВА. З тексту виходить, що охороняти Михайлішина для фірми - це нижче її честі і гідності? Раз один тільки натяк журналіста на те, що вона це робила, викликала такий ажіотаж. То вам стидно охорояти Вітальку?

avatar

В падлу охороняти Вітальку?

05 травня 2014 20:09

Насправді це тонкий піар Михайлішина. "Тигри" справедливо обурилися. Оскільки від кого їм охороняти Михайлішина - від самих же чернівачан?!Звичайно ні! Михайлішин не потребує охорони у своєму рідному місті! Усе правильно написано у цій заяві. "Тигри" прекрасно спрацювали на імідж Віталія Михайловича!

avatar

Слухайте правду

05 травня 2014 20:26

Не наша влада! Горіти вам в пеклі за події в Одесі! Вам не забрехати події в Одесі!

avatar

Революціонер

06 травня 2014 00:35

Я очень люблю Охоронця симпатичного одного Найняти вашего сотрудника можна обратися к компанию тигр 

avatar

наталия

06 лютого 2017 01:01

Я очень люблю Охоронця симпатичного одного Найняти вашего сотрудника можна обратися к компанию тигр 

avatar

наталия

06 лютого 2017 01:01