«Тут живе народний депутат»: Мунтян показав дружині Порошенка будинок Бурбака

«Тут живе народний депутат»: Мунтян показав дружині Порошенка будинок Бурбака

11.05.2018, 18:44

У Чернівцях голова обласної ради Іван Мунтян продемонстрував дружині президента Марині Порошенко будинок, в якому, за його словами, проживає нардеп "Народного фронту" Максим Бурбак.

Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, це сталося сьогодні під час прогулянки університетським парком за участю першої леді України.

Так, у ході робочої поїздки Марини Порошенко дружині президента запропонували відправитись на екскурсію по території ЧНУ.

Під час прогулянки в університетському парку Іван Мунтян показав дружині президента будинок, в якому, за його словами, проживає лідер фракції "НФ".

"Тут живе народний депутат України Максим Бурбак", - сказав він.

На це Порошенко відреагувала мовчанням.

Дружина президента України Марина Порошенко розповіла про свою мрію, яку їй вдалося здійснити в Чернівцях.

Про це вона сказала сьогодні під час підходу до преси в Чернівецькій ОДА.

Вона сказала, що жодного разу не була у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, але мріяла там побувати.

"Я завжди мріяла побувати у вашому університеті. Сьогодні ця мрія здійсниться, я ще в очікуванні", - розповіла перша леді.



Пізніше дружина гаранта таки відвідала центральний корпус університету. На території вузу їй провели екскурсію голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук та ректор університету Степан Мельничук. 

molbuk.ua

1