Центр перукарського мистецтва «VIVAT»  на шляху до себе … та відкриває дорогу для майбутніх професіоналів

Центр перукарського мистецтва «VIVAT» на шляху до себе … та відкриває дорогу для майбутніх професіоналів

11.06.2014, 00:29

Щаслива та людина,для якої  обрана професія є улюбленою справою,втома від якї може бути тільки як наслідок отриманого задоволення,що ти зробив щасливою іншу людину.Як відомо,авторитет сильних цього світу підтримується їх гідною зовнішністю.І коли у тебе є можливість і бажання впливати на це,отримуючи моральне і матеріальне задоволення-відчуваєш себе найщасливішою людиною.Залучитися до цього процесу дають шанс творчі професії перукарського мистецтва,манікюру та візажу.   

     Довгі роки у нашому суспільстві побутувала думка , що на перукаря йдуть вчитися ті, кому не вдалося поступити в намічений навчальний заклад. На щастя,  думка змінилася і обирають  цю сферу діяльності свідомо, розуміючи наскільки це відповідально. Адже, для того, щоб бути хорошим висококласним  майстром, недостатньо вміти робити зачіски, стригти і фарбувати волосся. Потрібно бути всебічно розвинутою людиною, цікавим співрозмовником, психологом, особистістю, мати гарний смак, вміти створити стиль своєму клієнту . Інколи  всупереч нав’язаним стереотипам, повністю змінити образ, який допоможе стати сучасною, модною і успішною людиною.

     Ті, хто згідний з такою думкою, приймають рішення навчатися в Центрі перукарського мистецтва «VIVAT» (м.Чернівці, вул.Ковальчука, 1), який   є організатором  і постійним учасником Міжнародного фестивалю «Коронація Краси», і про який можна дізнатися, полиставши  майже кожен випуск професійного видання «Зеркало моды», а також на сайті VIVAT.INFO. Крім базової освіти для перукарів та візажистів, тут мають можливість підвищувати кваліфікацію та вдосконалювати свою майстерність вже працюючі майстри. Щороку тут проводиться атестація КССК,В ЯКІЙ МОЖУТЬ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ ВСІ БАЖАЮЧІ МАЙСТРИ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ.  Систематично на базі Центру проводяться майстер-класи та семінари від визнаних майстрів міжнародного класу з перукарського мистецтва та візажу. Центр «VIVAT»-ЄДИНИЙ в західному регіоні НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, що має акредитацію 1-го рівня КССК (Комітету Стандартів Салонів Краси). Навчання  проводиться за новими  міжнародними  стандартами, по програмі, розробленій лідерами перукарського мистецтва (В.Дюденко, Л.Абрамова, В.Тарасюк, О.Антонюк, К.Кавелашвілі) спеціально для акредитованих шкіл. Навчальний Центр «Vivat» забезпечений необхідним обладнанням та препаратами професійної італійської марки для волосся  «Vitality’s»  Після закінчення базового курсу і успішної здачі іспитів, випускники проходять атестацію КССК, підтверджують свій рівень кваліфікації і отримують сертифікат, що дає реальний шанс працевлаштування в кращі салони  краси України та за кордоном. Вони отримують можливість на протязі року відвідувати зі значними скидками всі заходи, що проводить Центр. І це є ще одним кроком до становлення і професійного зростання майбутніх майстрів. Викладачі Центру є випускниками кращих перукарських шкіл України «Дюденко-Київ» та «СА груп» , мають  рівень кваліфікації «майстер 1-го класу», є переможцями та призерами Чемпіонатів України, постійно підвищують свій професійний рівень . Ми співпрацюємо і знаходимося в гарних, дружніх стосунках з  визнаними майстрами, лідерами в галузі бьюті-індустрії, досвід і авторитет яких є взірцем для нашої творчої діяльності. Неодноразово вони бували у нас зі своїми програмами семінарів та майстер-класів. Це -  В.Дюденко, О.Антонюк, О.Філоненко, О.Войнова, Є.Калкатов, М.Руссу, О.Кригіна, О.Ілечко, Ю.Шевчук, Н.Юрчак, Н.Коротич. І.Вострікова. 

Ми вчимося у кращих, беремо приклад з кращих, рівняємось на кращих !

Ви теж? Тоді ми чекаємо на Вас!

      Наразі ми створюємо команду талановитих, амбіційних, наполегливих майстрів, які мають бажання постійно вдосконалюватися, професійно зростати, приймати участь у створенні колекцій, фотосесіях, бачити свої роботи на сторінках професійних видань, бачать себе в ролі викладачів навчального Центру.  Запрошуємо до співпраці тих, хто хоче розкрити свій творчий потенціал, мріє про кар»єрне зростання, можливість приєднатися до команди кращих майстрів своєї справи, достойно представляти Буковину на конкурсах з перукарського мистецтва та візажу.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 0509092191-Наталя Бідяк.

Поради абітурієнтам від Вячеслава Дюденко.

 

Нисколько не сомневайтесь, что Вы выбираете очень престижную, уважаемую, красивую, творческую и доходную профессию.

 

 

Будьте уверены – лучше быть успешным и знаменитым стилистом, чем стопятидесятитысячным среднестатистическим менеджером, инженером, юристом или экономистом.

 

 

Верьте в себя и позвольте Вашему таланту сделать Вас счастливыми! Дефицит возможности самореализации – это глобальная национальная проблема трудоспособной части населения в Украине. Большинство людей в нашей стране получает лишь бы какое формальное высшее образование и после работает не по специальности. Эти люди несчастны, потому что не смогли воплотить в жизнь свои мечты.

 

 

Парням … Не верьте, что в нашей профессии работают только геи. Это неправда! Подобные слухи распространяют мужики-неудачники. Перешагните через надуманные стереотипы, и Вы убедитесь, что в то время, как Ваши ровесники, освоившие, так называемые «мужские» профессии, всю жизнь будут ныть от безденежья, Вы и дом построите, и дерево посадите, и сыновей вырастите. Когда Ваши одногодки, за рюмкой водки, будут обвинять «всех и вся» в своих бедах, Вы будете ездить на крутых автомобилях, ужинать в дорогих ресторанах, отдыхать на престижных курортах и общаться с лучшими представителями общества. А еще, что самое главное (если вспомнить «закидоны» про геев), Вы будете строить свою счастливую семейную жизнь с одной из самых красивых женщин.

 

 

Девушкам … Наша профессия универсальна – в ней Вы можете реализовать все свои природные внешние данные и творческие карьерные амбиции. Став модным стилистом, Вы будете выглядеть как топ-модель, общаться как знаменитая актриса, созидать как сказочная волшебница и зарабатывать как боссы Ваших подруг. Вам не нужно тратить лучшие годы жизни, поступая на малопонятные абстрактные факультеты, осваивая неконкретные, мало востребованные, специальности. Согласитесь, красивая и талантливая девушка не заслуживает пожизненной роли «такой как все» неприметной офисной «серой мышки».

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Natalia Bidiak

11 червня 2014 01:12

avatar

13 червня 2014 00:17