'Цей 'бенкет' не довго триватиме': самозванний Продан цинічно запросив Бурбака і Федорука на святкування Дня міста Чернівці

"Цей "бенкет" не довго триватиме": самозванний Продан цинічно запросив Бурбака і Федорука на святкування Дня міста Чернівці

20.09.2018, 15:43

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував запрошення на святкування Дня міста Чернівці, яке йому передала Оксана Продан. 

- Отримали з Миколою Федоруком офіційне запрошення на святкування Дня міста Чернівці. Яка велика цинічна "милість" з боку самозваної влади відзначати 610-ту річницю першої писемної згадки про місто і запрошувати на цей "пір" навіть своїх опонентів. Вочевидь, ці люди впевнені, що в історію нашого міста вони тріумфально ввійшли, а не вляпались, але то їхні особисті проблеми. Гарна обгортка запрошення аж ніяк не приховує продажної сутності людини із таким же співзвучним прізвищем. І щиро тішить, що цей "пір" не довго триватиме в Чернівцях, - сказав Максим Бурбак. 

PS: До речі, листоношею у них аж цілий народний депутат з таким же співзвучним прізвищем. Хоча можна було б обійтись і менш витратним способом. Все ж таки в еру комп'ютерних технологій живемо.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Юрій

20 вересня 2018 20:55

Не знаю, бурбаче, скільки триватиме цей "банкет", але те, що в місті активно почали працювати над удосконаленням  міської інфраструктури, то це факт, який навіть такий "маніпулятор", як ви, непане, не може не побачити. Висновок напрошується сам: варта регулярно відправляти керовників типу каспрук-бурбак у відставку і Чернівці заживуть!!!

avatar

Юрій

21 вересня 2018 08:39

Після цього на місці Оксани Продан я б навіть в бік цього невихованого бугая не дивився.

avatar

21 вересня 2018 11:12

Невіглас і пихатий бурбачило має знати, що про нього думають і пишуть люди. І по-правді, прямо, по-народному, відкрито і гласно...

avatar

Дьордій

21 вересня 2018 13:16