Третій день роботи на окрузі Григорій Тіміш провів на Герцаївщині

Третій день роботи на окрузі Григорій Тіміш провів на Герцаївщині

28.03.2018, 19:33

Зранку народний депутат України Григорій Тіміш зустрівся з працівника культури села Горбова у місцевому Будинку культури та сільським старостою.

- Скажу відверто - надзвичайно вражений! Це село з великими традиціями, історією, культурою, - розповів Григорій Тіміш. -  Тут діє 3 народних аматорських колективи, один з яких є єдиним румуномовним театром в Україні. Бібліотека також має свої особливості: налагоджена робота з усіма верствами населення, функціонує музей історії села, є співпраця з школою, потужний книжковий фонд, література розрахована на всі смаки. Що вразило негативно, так це те, що практично відсутні засоби для проведення ефективної роботи. Тому поклав перед собою завдання - максимально сприяти у залученні коштів з різних джерел для покращення матеріально-технічної бази закладів культури цього села.

- Опісля, у м. Герца, зустрівся з головою міської ради, керівником апарату райради, з якими обговорили питання добудови спортивного майданчика із штучним покриттям та можливості щодо початку реалізації інших інфраструктурних проектів. З начальником відділу освіти РДА спілкувались на тему завершення будівництва Тернавської школи, яка вже знаходиться на завершальному етапі. До речі, з соцеконому сюди було залучено близько 1 млн. грн.

- Також мав можливість відвідати школу в селі Годинівка, де за нашим сприянням було замінено вікна. На сьогоднішній день - це одна із передових шкіл не тільки району, а й області по багатьох показниках. Тут впроваджуються нові технології та методи навчального-виховного процесу. Пообіцяв допомогу та підтримку у реалізації нових цікавих ідей.

1