Тетяна Монтян забере хліб у Бориса Руснака

Тетяна Монтян забере хліб у Бориса Руснака

12.06.2014, 12:42

14 червня о 14:00 в Галереї Ратуші (Центральна пл.,1) в рамках проекту Dzestra talks відбудеться лекція Тетяни Монтян «Проблеми місцевого самоврядування в Україні».

Тетяна Монтян — адвокат, громадська активістка, блогерка, лідер партії “Спільна Дія”.

Проходила практику в Московському карному розшуку, працювала у Київській міській колегії адвокатів. У 2001 році була захисницею членів УНА-УНСО, проти яких відкрили справу за участь в акції “Україна без Кучми”. З 2006 року займається цивільним та господарським правом, зокрема реформуванням системи реєстрації майнових прав. Є учасницею руху “Збережи Старий Київ”. Переклала книжку лауреатки Нобелівської премії з економіки Елінор Остром “Керування спільним”. Довела у Вищому Господарському суді, що ЖЕКи, які не мають одноголосного рішення всіх співвласників будинку, не мають правових підстав на обслуговування будинку (і заявила, що 99 % ЖЕКів в Україні діють нелегітимно).

Займається дзюдо, виховує 4 синів.

Нагадаємо, чернівчанина Бориса Руснака прийнято вважати експертом з проблем місцевого самоврядування. Щоправда останні кілька років його діяльності представники опозиції називали його головним експертом з його знищення. Оголошена тема лекції Тетяни Монтян перегукується зі спеціалізацією пана Бориса.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну і гнида ж ти, Чорней! Точно відповідаєш своєму прізвищу. Про кого б ти весь час згадував, якби не було Бориса Руснака і за що б тобі твої "хазяї" срібняки платили?

avatar

Борис

12 червня 2014 18:55