Темерівський в ОДА відповідатиме за соціальну і гуманітарну сферу

Темерівський в ОДА відповідатиме за соціальну і гуманітарну сферу

26.03.2012, 21:31

Голова облдержадміністрації Михайло Папієв представив сьогодні, 26 березня, новопризначеного заступника голови Віталія Темерівського керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади. Михайло Папієв відзначив, що внаслідок перерозподілу обов’язків між заступниками голови облдержадміністрації Віталій Темерівський буде опікуватися питаннями соціальної та гуманітарної сфер області.

Тож нині у Михайла Папієва є перший заступник Георгій Галиць та три заступника — Віталій Темерівський, Кирило Крищенко і Василь Бурлака.

Наймолодший серед заступників губернатора 29-річний Віталій Темерівський досі був головою обласної організації партії “Сильна Україна”. Сам Темерівський підтвердив molbuk.ua інформацію про те, що посаду отримав у рамках приєднання партії “Сильна Україна” до Партії регіонів. Однак коментувати призначення поки відмовився. Також Темерівський не відповів на запитання, чи вступив уже він слідом за лідером своєї партії Сергієм Тігіпком до Партії регіонів.

Нагадаємо, 17 березня "Сильна Україна" прийняла рішення про саморозпуск і влилася в Партію регіонів. Її голова Сергій Тігіпко став заступником голови ПР. Також повідомлялося, що Тігіпко домовився з Партією регіонів про призначення представників його партії заступниками голів 15 облдержадміністрацій.

Джерело: molbuk.ua



КОМЕНТАРІ (4)

Ото вже накерує пацан. Тримайся гуманітарна сфера! Що роблять з областю!!!Жах. Хороша кар"єра, одразу заступник губернатора і ніяких тобі сходинок до високої посади.

avatar

Василь

26 березня 2012 16:54

Якщо він такий самий по потужності як слаба україна то саме він гідний цієї посади.

avatar

Рулим

26 березня 2012 18:58

Ну і що воно знає про соціальну сферу? Та для нього проблеми інваліда на візку- щось далеке-далеке і геть незрозуміле!

avatar

Працівник соціальної сфери

26 березня 2012 21:09

От малий Добжик лоханувся. Зарано, бідака, втік від Тігіпка. А то би Тимеря тепер його також в ОДА на хлібне місце пристроїв

avatar

старий НУНСівець

27 березня 2012 10:10