Театральний сезон в Чернівцях завершать бенефісом народної артистки України Тамари Кільчицької

Театральний сезон в Чернівцях завершать бенефісом народної артистки України Тамари Кільчицької

17.06.2015, 20:39

Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської завершує сезон бенефісом

 Вже цими вихідними – 20-21 червня театр закриває черговий 84-й театральний сезон.

У суботу глядачі зможуть побачити найсвіжішу прем’єру музичної комедії «Сватання на Гончарівці» Г. Квітки-Основ’яненка, а в неділю на шанувальників театру чекає приємний сюрприз – бенефіс народної артистки України Тамари Кільчицької, яка разом із засл. арт. України Богданом Братком зіграють у ліричній комедії за  п'єсою американського драматурга Річарда Байєра "Тустеп та різний мотлох".  Це історія кохання  двох немолодих людей, котрі втратили протягом життя свої половинки і тепер  закохуються один в одного, неначе вперше, - із юнацьким запалом, божевіллям і наполегливістю. Партнером ювілярки по сцені буде заслужений артист України Богдан Братко. Відтворити атмосферу молодості героїв допомагатиме музика.  Вона звучатиме в живому виконанні.

Це не нова вистава, її прем’єра відбулась 5 років тому, але у театрі запевняють – все буде по-новому.

Лірична комедія за формою і драма двох уже немолодих людей за змістом.

Дружба, втрата коханих, батьки і діти, танець і секс, кохання - усе це поза часом і простором; але тут - усе це між двома людьми на сцені протягом однієї вистави.

До того ж - із гумором, гарною музикою, співами і танцями.

 Тамара Кільчицька відзначить і творчий ювілей – 50 років(!!), актриса на сцені чернівецького театру з 15 років. Зіграла таку кількість ролей, що й пригадати всі не в змозі. Хоча, як і у кожного актора, залишилися й такі, котрі омріяні, але ще не зіграні.

1