Так Баласинович з «Удару» – радник Азарова! Оце так хохма!!!

Так Баласинович з «Удару» – радник Азарова! Оце так хохма!!!

26.10.2012, 03:53

За всіма пристрастями виборів, що вирують у чернівецькому окрузі, якось забули про кандидатів інших обласних округів. Таємничий п. Баласинович – в очах виборців стовп опору теперішній владі у Бесарабії.

Єдине, що завжди дивувало, чому цей кандидат так рясно представлений у районних газетах, хоч і не на рівні з кандидатом від регіоналів Семенюком, але усі інші кандидати виглядали порівняно з Баласиновичем бідними родичами у черзі за гречкою, на яку багата наша передвиборча земля. І це попри запевнення депутата-журналіста Шевченка, що об'єднану опозицію до буковинських районок на гарматний постріл не підпускають. Мунтян може підтвердити! Натомість доступ до «Дністрових зорь», як стверджує сам Баласинович, йому  перекрили  фактично тільки за тиждень до виборів. Оплачені згідно з угодою матеріали зняли з номерів за 19 та 25 жовтня.

Багато хто з наївних спостерігачів вважав, що те, що кандидат Баласинович так квітне на бесарабських шпальтах, є результатом високої громадської активності кандидата. Або надзвичайно демократичного перевиборчого процесу у Бессарабії.

 Вражав також і досвід Баласиновича. Зокрема він із гордістю вказував, що мав щастя працювати в Уряді України з 2006-го по 2007-й рік. І якось автоматично вважалося, що йдеться про натхненну працю у помаранчевій команді. А між іншим, якраз з 2006 по 2007 рік головою уряду був Віктор Федорович Янукович. Яку ж посаду займав тоді скромний п. Богдан? Це він вказує у своїй трудовій біографії і також на Фейсбуці. А був він радником першого віце-прем'єра уряду. Першим віце-прем'єром тоді був Микола Азаров. Але чомусь це гордовите прізвище Баласинович у біографії не вказав і на зустрічах із виборцями не згадував. Себто Баласинович був радником Азарова і пішов з посади у 2007 році, як справжній самурай, який не зрадив сюзерена (Азарова). Адже у 2007 році головою уряду стала Юлія Тимошенко і Азарова «пішли».

Невідомо чому бессарабці пишаються тим, що Баласинович вчився на курсах у Гарварді і страшенно розумний. Це все одно, що пишатися тим, що ти сів грати з чемпіоном по покеру і він тебе обдер як липку.

1


КОМЕНТАРІ (15)

Ясно тепер чого вони не зняли Марараш у Чернівцях і Назаренко в Кіцмані. По трупах союзників - в раду!!!! Ай да Богдашка!

avatar

Скептик

25 жовтня 2012 22:54

Баласинович - Ицкович - Рабинович... Я же говорил, что он наш человек!

avatar

Миша Цукерман

25 жовтня 2012 23:07

Юрій  Ілліч  Чорней добре відпрацював гроші Руслана Панчишина. А ще "жаба"  задавила, що Баласинович друкувався в районних газетах, а не на цьому сайті. Але "жаба" -це така тваринка, яка завжди з українцем  - незалежно від того- патріот ти чи регіонал. Може тому і поляки, і угорці, і словаки , і чехи , і прибалти вже давно викарабкалися із прорадянських штанят, а ми -українці все шукаємо ворогів серед своїх. Але це нічого, любить редактор цього сайту Панчишина дуже бескорисно. І нема на це ради. І не цікавить його,хто цей Панчишин і чому він йде у Верховну Раду від Бессарабії. І це не страшно, що цей хлоп Руслан бреше так виборцям, що аж вуха завертаються. Головне бабло проплачено,тому Руслан - наш весь у білому. А от Баласинович "не башляє",тому буде шукати хохми-хохмочки. А в чому хохма ? І в офіційній біографії для  ЦВК, і в агатаційних матеріалах у Б. Баласинович не приховує, що працював в урядових структурах, в тому числі у Міністерстві юстиці, міністерстві економіки, апараті Кабміну, Державних комітетах. і що був радником  першого віце-прем"єра , бо ж працював в його апараті. А в Уряді Тимошенко він був заступником Голови Державнного комітету з питань технічного регулювання та  споживчої політики, курував напрямок співробітництва України із СОТ, забезпечував всі офіційні міжнародні візити Тимошенко . Про що це говорить?  Що Богдан державний управлінець високого класу,  професіоналізм якого потрібен Українській державі. Але чомусь має у цьому переконувати земляків, то метрики з церкви показувати, то ще щось... А тепер зацікавилися партійними краватками . А от тут як раз прокол . Жодною політикою Богдан до цього літа не займався. Партія "УДАР" - це перша політична сила, з якою він вирішив будувати нове майбутнє України. І для цього усувати гальма на цьому шляху. Він чесно заявив, що головним гальмом для розвитку країни сьогодні є уряд Азарова і він докладе максимум зусиль ,щоб відправити у відставку і його, і Януковича. Чого ще для ясності  не вистачає? Ах да, перемоги регіонала Артема Семенюка або політичного пройдисвіта Руслана Панчишина.  І тоді буде нам повне щастя. А Богдан не пропаде. Піде працювати радником у Обами. Там, на відміну від України, такий досвід цінують і не питають про колір краватки

...             

avatar

26 жовтня 2012 00:54

avatar

Myhajlo Tokarjuk

26 жовтня 2012 08:15

СПИСОК осіб, допущених до конкурсу з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2012 році

27. м. Київ (Школа вищого корпусу державної служби)

164.
Арцев Сергій Юрійович
КМДА, заступник начальника відділу особистого прийому громадян

165.
Бабич Терезія Степанівна
Начальник Управління міжнародного співробітництва та інвестицій Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор)

166.
Баласинович Богдан

Олександрович
Держінвестпроект України, керівник проекту «Чисте місто» 

avatar

Навіть в УДАРІ Баласинович хоче в кадровий резерв Януковича

26 жовтня 2012 08:16

avatar

Myhajlo Tokarjuk

26 жовтня 2012 08:26

Усі вони так кажуть: нам би пролізти туди за будь-яку ціну -  брехнею, по трупах друзів і ворогів, а там ми покажемо, на що здатні. Але поки лізли, то так забруднилися у лайні, такими виродками моральними стали, що допавшись до тої влади вже нічого путнього зробити не можуть. От Карімова аж сичить, жовчу стікає за того Баласиновича. Одразу видно за ідею, а не за бабло, бідака, так  надривається. Але відпрацьовує, видно, на совість, бо рве горло ворогам за патрона, як за саму себе.

avatar

Меланхолійно

26 жовтня 2012 08:41

Що говорити про наївність виборця, коли у нас досвідчені журналісти ( М.І. Токарюк) правди шукають у політиці. А мали б шукати цікаві факти для читачів. Щоразу дивуєшся, невже у ЗМІ є люди, які досі не зрозуміли, що балотування у парламент у нас зараз -- це не громадська, а приватна справа? Михайло Івановичу, повірте, їм ваша прихильність смішна.  А ваша допитливість та пошук подекуди неприємні, подекуди дуже неприємні. Але принаймні не смішні.

avatar

Воронцов

26 жовтня 2012 08:43

avatar

Yurij Chornej

26 жовтня 2012 08:55

avatar

Myhajlo Tokarjuk

26 жовтня 2012 09:24

Браво маестро! Оце вже крок, що наблизив Вас до стандартів світової журналістики. Для справжнього журналіста партійні кольори та політичні уподобання не повинні відігравати вирішальної, спрямовуючої його перо, ролі. Він не повинен зважати на ТЕ, що якась інформація може зашкодити іміджу котрогось владника чи навпаки, світоча опозиції, тому що головне його покликання - це донести до громадян об'єктивну інформацію про ту чи іншу персону, яка намагається отримати кредит довіри своїх співгромадян. P.S. Ще б виставили би щось цікавеньке про М.Федорука і тоді Ваша совість була би АБСОЛЮТНО чистою.

А М.Токарюк, вочевидь, почав слабувати або на вікові розлади пам'яті (забув, сарако, що й  на чию користь він спільно зі своїм шефом 30 років тому писав), або ж на паталогічні зміни у сприйнятті реальності. Про І.Карімову взагалі говорити гидко - більш заангажовану "журналістку" важко знайти. Саме з таких "непересічних особистостей" свого часу "отєц всєх народов" формував горезвісні інтернаціональні бригади, які чинили найжорстокіші злодійства по відношенню до українців і робили це не так за гроші та привілеї, як для задоволення своїх комплексів.

Ще одне питання для захисників, апологетів та квакерів Баласиновича: яким чином, всупереч вимогам чинного законодавства, він отримав аж ДВІ освіти у сфері державної служби за кошти державного бюджету?

avatar

читач

26 жовтня 2012 10:57

Завжди працювала за переконаннями і на совість, а не за гроші. Можливо це і погано,бо гроші,дійсно, бувають в цьому житті інколи потрібні, але живу так, як  виховали батьки.

Принципово проти того,щоб журналісти обслуговували політиків, бо журналіст  має подавати зважену і незаангажовану інформацію. Але журналіст також людина і має свої переконання та уподобання, а тому і право підтримувати , симпатизувати тому  чи іншому політику. Але в цьому разі він вже виступає не в якості журналіста, а в якості агітатора, симпатика, прихильника і використовувати для цього переваги журналістської професії, свій робочий майданчик не повинен.Ніхто мені не може дорікнути, що я не дотримуюся цього принципу. 

Хто ще не знає ,то нагадаю Баласинович Богдан - мій друг і  сьогодні я йому допомагаю, як і десятки інших його друзів тут у нас на Буковині, з різних куточків України та світу. Бо, не повірите, Богдан дійсно дуже чесна, порядна,скромна, гарна людина. З такими не страшно йти у розвідку. Бо вони не зраджують. Переконана в тому, якщо Богдан колись і змінить свої політичні переконання, то для цього будуть дуже вагомі підстави. І це правильно. Бо сліпа віра в політичного кумира породжує деспотичні,тоталітарні режими. 

А знання і досвід таких людей , як Богдан, потрібні і нашому регіону, і Україні. Що поганого в тому, що інтереси краю в парламенті буде відстоювати порядний професіонал? Чи ми  хочемо,щоб у парламенті працювали бізнесмени та їх водії і масажистки ?     

Відбір-конкурс до президентського резерву " Нова еліта нації" був 12 жовтня ц.р. І Богдана Баласиновича на цьому відборі принципово не було,хоча дуже запрошували. А Вас, Юрій Ілліч, до пулу Михайлішина випадково не запрошували ? То що , якщо Ви є у папірці тих, хто Вас запрошував, це означає, що Ви у команді Михайлішина ? Чи все ж те,що команда Михайлишина визнає ваш професіоналізм і хотіла б мати у своєму складі таких,як Ви?

А пролазити у парламент будь-якою ціною хоче хтось інший. І це точно не Богдан.Жодних протиправних  засобів у своїй виборчій кампанії Богдан не використовував, не брехав, не обіцяв, не купував... Діяв чесно і відкрито , в тому числі і зі своїми опонентами.   Чи оцінять це люди ? Побачимо.... А я щиро голосую за Богдана.      

avatar

Карімова Ірина

26 жовтня 2012 11:25

Не знаю, хто це Ірина Карімова, але вона лукавить. Бо у насправді її кандидат веде себе у нас зовсм не так, як вона пише. Найбільше лайна йде від нього і від Панчишина з Новодністровська. Це пройдисвіти, їм вірити не можна.

avatar

Василь

26 жовтня 2012 17:41

avatar

Myhajlo Tokarjuk

26 жовтня 2012 21:36

avatar

Юрій Чорней

26 жовтня 2012 21:48