'Свободівець' Назар Моклович заперечив своє перебування в автомобілі лідера 'Рідного міста', Ілюк не підтвердив і не спростував

"Свободівець" Назар Моклович заперечив своє перебування в автомобілі лідера "Рідного міста", Ілюк не підтвердив і не спростував

04.01.2016, 16:34

Депутат Чернівецької міськради від "Свободи" Назар Моклович заявив, що він не був у автомобілі лідера фракції "Рідне місто" Василя Продана увечері в неділю, 3 січня.

Про це він пише на своїй Facebook-сторінці.

"Прикро, що видання публікує неправдиву інформацію про зустріч, якоі не було. Сьогодні, як і вчора, я за кордоном, то ж така зустріч фізично неможлива. Прошу спростувати інформацію про те, чого не було. Коли повернусь в Чернівці, зайду в редакцію і покажу відмітки в своєму паспорті, як підтвердження своїх слів", - повідомив Н. Моклович.

Водночас депутат міськради Андрій Ілюк не підтвердив і не спростував те, що він був в автомобілі Продана. Натомість депутат заявив, що "влада розпочала інформаційну розправу над "ВО "Свобода" у Чернівцях".

"Влада в Чернівцях розпочала політичну розправу над ВО "Свобода". Розпочата проти нас інформаційна кампанія - це відповідь влади на нашу ініціативу щодо звернення міської ради до ВРУ та Президента з закликом відправити уряд А. Яценюка у відставку та вимогу притягнути прокурора міста до дисциплінарної відповідальності за втручання місцевої прокуратури в діяльність депутатів Чернівецької міської ради. P.S. Депутат міськради Назар Моклович на даний момент перебуває за кордоном", -написав Ілюк.

За інформацією джерел molbuk.ua в автомобілі Василя Продана у неділю ввечері був не Назар Моклович, а його брат Володимир, який є наступним прохідним по рейтингу у виборчому списку від "Свободи" до міської ради. Як відомо, до міської ради пройшли п’ятеро депутатів від ВО "Свобода".

1


КОМЕНТАРІ (8)

Кажуть,що є фото!!!! Може брат його )))

avatar

Ната Скардіккьо

04 січня 2016 14:53

Пам'ятаєте крики проститутки у відомому фільмі? Не виноватая я! Он сам ко мне пришел!  

avatar

Кирило

04 січня 2016 16:08

Все нормальные люди объединяются против Антинародной партии Фронт Яценюка.

Рейтинг Яценюка и его приспешников 1%- народ все сказал!  Все демократические силы должны объединиться и выгнать  банду Яценюка-Авакова-Турчинова.

 

avatar

Молодцы свободовцы!

04 січня 2016 16:43

Черновицкая партия Свобода очистилась и стала лучше  - ушла сплетница-интригантка  кривичка и ударенная на всю голову калмыкова. теперь меньше позора партии .

avatar

Свобода очистилась!

04 січня 2016 17:12

Назар сядь в автомобиль к Пелеху а мы тебя сфоткаем ))))))

avatar

Назару

04 січня 2016 17:49

Молдці свободівці!!! Не піддавайтесь на інтрижки.  Молодці не прогнулись під команду грабіжників. Які довели державу до ручки...Правильну позицію обрали!!! Бо ваші попередники тріо. Все зливали Крохмаль-Кривич-Калмикова:(((

avatar

Ігнат

04 січня 2016 18:14

А тепер попросимо модератора забрати всі коменти з одної ІР  - адреси

Для тих хто в танку більшість коментів -  з одного компа

 

 

 

We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us

avatar

Anonymous

04 січня 2016 23:57

дебил здесь как минимум четыре человекаписали с разных компов. иди в школу балбес ))))))))))))

avatar

аноисту

05 січня 2016 00:40