Свято место поки пусто

Свято место поки пусто

12.11.2013, 22:33

Хоч і кажуть внароді свято место пусто не бывает. Але місце директора скандального департаменту поки таки пусто. 

Поки що ніхто не зголосився позмагатся за місце директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, яка нині є вакантною.  Колишній начальник Володимир Ніконов каже, що Ніконов піде на директора департаменту, якщо так вирішить "команда".

- На заміщення посади директора Департаменту містобудування та архітектури не надійшло жодної заявки, - розповіла molbuk.ua начальник кадрового відділу Чернівецької міської ради Людмила Тюріна. - Час ще є, тому, певно, претенденти не квапляться. Іноді під час провдення подібних конкурсів в останній або передостанній день прийому, заявки здають три-чотири претенденти. Заявки на участь у конкурсі приймаються по 7 грудня включно. Тоді пройде рівно місяць із дня розміщення оголошення у газеті "Чернівці". Тому, ще є час.

Нагадаємо, інформацію про проведення конкурсу на заміщення посади директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин розмістили 7-го листопада 2013 року у газеті "Чернівці".

Екс-директор Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради Володимир Ніконов каже, що пробуватиме знову зайняти цю посаду тільки в тому разі, якщо так вирішить "команда" (фракція Партії регіонів у міській раді, - molbuk.ua). Про це він розповів під час телефонної розмови з кореспондентом molbuk.ua.

- Ви ж знаєте, що я працюю в команді, - зазначив екс-директор департаменту Володимир Ніконов, - Як вирішить команда, так і працюватимемо.

- Після одного із засідань фракції ПР, ваші колеги по фракції дали зрозуміти, що не підтримуватимуть кандидатури Володимира Бешлея. Відразу ж почали точитися розмови про ваше ймовірне повернення на посаду...

- Подібних розмов я не чув. Я, особисто, не дуже хотів би повертатися на посаду через досить напружену ситуацію, яка складалася останнім часом. Але повторюся, що я працюю в команді. Як вирішить фракція, так і буде.

- Хто ще міг би претендувати на цю посаду?

- Серед наших колег по фракції ПР є чимало людей із достатнім досвідом роботи, які могли би очолити департамент. Але поіменно зараз називати їх не буду.

Нагадаємо, що за тиждень ще ніхто не подав заявки на участь у конкурсі на заміщення посади директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

25 листопада 2018 15:27

avatar

26 листопада 2018 01:12

Устали видеть свое отражение в зеркале ?Хотите помолодеть на 15 лет? Мы предлагаем современное средство - Liftensyn - сыворотка против морщин !!! Ваши морщины разгладятся в течении нескольких дней ! Переходите по ссылке и заказывайте товар. https://clck.ru/G8NTR
avatar

Alexeytix

27 травня 2019 11:27