Нардеп від ОПЗЖ Михало Папієв повідомив, що голосував за важливі для України закони

Нардеп від ОПЗЖ Михало Папієв повідомив, що голосував за важливі для України закони

04.03.2022, 12:30

"Сумління не мучить? Спите спокійно?" Чернівчанин не вірить у щирість дій нардепа від ОПЗЖ Михайла Папієва 

Нардеп від ОПЗЖ Михало Папієв вперше з початку війни проявив публічну активність.

Колишній головний регіонал Буковини оприлюднив власну фотографію з сесійної зали українського парламенту, яку підписав наступним чином: "Сьогодні зібралися у сесійній залі та голосували важливі для України закони".  

На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять

Користувачі мережі активно коментують пост одіозного політика. Чернівчанин Igor Zhyzhyian, зокрема, запитав у Михайла Папієва: "Михаил Папиев, сумління не мучить? Спите спокійно???"

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

 

На зображенні може бути: 1 особа та текст «подобаеться вдповсти переглянути переклад 15 год руслан тулик A чому не голосували за военний стан? щось 3 тако

Однопартійці нардепа Папєіва, місцеві представники партії ОПЗЖ, яку за антиукраїнську діяльність намагалися заборонити на Буковині, теж стали щирими українськими патріотами. 

Зокрема, депутат Чернівецької обласної ради Олексій Болтунов запропонував усім, хто проти України самим видалятися у нього із друзів. 

На зображенні може бути: 1 особа та текст «Oleksandr Boltunov 50 XB звертаюсь до ус?х хто ey € мене в друзях, якщо ви не пидтримуете украйну негайно видаляйтесь !!!y HaC PI3HI шляхи!!! 54 подобаеться 9 коментарив поширили: 5 коментувати поширити»

 Провокатор Папієв і керівник невідомої організації Болтунов на вулицях Чернівців (+ВІДЕО)

Тим часом Дмитро Фірташ, з яким пов'язують політичне угруповання ОПЗЖ, так звану групу газовиків, просить дозволити йому в'їзд в Україну для захисту країни від вторгнення Росії. Мовиться в'їзд зміни статусу звинувачень США проти нього.

Відповідне звернення написав Ленні Джей Девіс, американський радник і юридичний радник Дмитра Фірташа. Його розмістили 26 лютого. 

У повідомленні мовиться, що Дмитро Фірташ перебуває в Австрії, де оскаржує запит США на його екстрадицію.

Дмитро Фірташ не вимагає жодних змін у статусі австрійської процедури його екстрадиції, крім дозволу австрійської влади на тимчасове повернення до України, щоб зробити все можливе для захисту своєї країни,
– мовиться у повідомленні.

Радник Фірташа переконує, що бізнесмен повідомив австрійській владі, що повернеться до Австрії або після завершення надзвичайного стану в Україні, або на вимогу австрійської влади.

Зокрема радник запевнив Дмитро Фірташ:

однозначно виступає проти вторгнення Росії на його батьківщину, Україну;
робить усе можливе, щоб захистити український суверенітет, демократично обраний уряд України та своїх співгромадян.

Group DF Дмитра Фірташа перерахувала 100 мільйонів гривень на спецрахунки НБУ для надання гуманітарної допомоги Україні. Про це повідомляється на їхній сторінці у Facebook.

«Перший транш допомоги – для підтримки українців, чиї будинки зруйновано, і тих, хто сьогодні змушений залишити свій дім. Мільйони українців сьогодні опинилися без дому, без електропостачання, без продуктів харчування. Підтримки потребує система медицини. Постраждала величезна кількість людей. Упевнений, що великий бізнес зобов'язаний допомагати зараз.

Кожен українець сьогодні на своєму місці має робити все можливе, щоб допомогти потерпілим. Україна – мій дім. Мені боляче за те, що там сьогодні відбувається. Молюся за життя українців. Зроблю все, щоб у мій дім повернувся мир», – наголосив Фірташ.  

Використано матеріали https://24tv.ua/ 

Фірташівські депутати й політики в Києві і Чернівцях розкручують істерію, атакуючи Яценюка і Авакова, бо не хочуть чекати вироку суду, - нардеп

1