Суд знову не допустив Федорука до правосуддя

Суд знову не допустив Федорука до правосуддя

22.02.2012, 21:11

Шевченківський районний суд знову відмовив у розгляді позову колишнього міського голови Чернівців Миколи Федорука про визнання протиправним рішення про його звільнення і про поновленні його на посаді. Відповідне рішення суддя Смотрицький ухвалив сьогодні, 22 лютого.

Суди відхилив клопотання на підставі того, що у розгляді суду перебуває ще одне клопотання Федорука до міської ради з того самого предмету і з тих самих підстав.

- Суд сьогодні сьогодні не допустив Федорука до розгляду справи по суті, - вважає представник колишнього мера Ілона Сарафінчан. - Вже скоро рік слухаємо цю справу, але ще не було жодного засідання по суті. Фактично Федорука до судової гілки влади не допускали і, схоже, не допустять.

- Суд діє виключно в межах процесуального законодавства, - сказав представник відповідача Анатолій Попов. - Позивач сам створив колізію, подавши два однакових позови. Все просто — треба складати процесуальні документи один раз, а не кілька. Якщо позивач не згоден — може подати апеляцію.

Сам Микола Федорук назвав таке рішення суду очікуваним.

- Це відсторнення мене від правосуддя, - прокоментував рішення екс-мер. - Таке рішення не відповідає ні букві, ні духу закону.

Весь коментар на відео:

Джерело: molbuk.ua



КОМЕНТАРІ (1)

Я маю все і хочу більше мати,
Я кандидат в народні депутати! 

avatar

Депутат

25 лютого 2012 21:15