Суд розглядає законність скасування тарифу 4 грн на проїзд у маршрутках

Суд розглядає законність скасування тарифу 4 грн на проїзд у маршрутках

28.07.2017, 20:12

Підвищення тарифу на проїзд до 4 гривень, з першого квітня нинішнього року, встановив своїм рішенням виконавчий комітет Чернівецької міської ради 14 березня 2017 року. Згодом, 10 квітня рішення було скасоване на сесії. Саме ця ухвала депутатів стала причиною судової тяганини. 11 липня у Шевченківському районному суді міста Чернівці розглядалась справа щодо законності скасування встановленого тарифу. Втім тоді у розгляді справи зробили перерву, через відсутність одного зі свідків. На нинішнє засідання справи свідок прийшов.

ВІКТОР ШВЕЦЬ, СВІДОК У СПРАВІ: «Я навіть не за три гривні, і не за чотири, і не за п’ять, і не за два. Тариф повинен бути економічно обґрунтованим».

Втім суддя так і не вислухав свідка, адже на засідання не прийшов позивач. Тому розгляд справи перенесли тепер вже на середину серпня.   

ОЛЕГ СЕМЕНКО, СУДДЯ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ М. ЧЕРНІВЦІ: «Суд, заслухавши учасників процесу, вирішив відкласти розгляд даного адміністративного позову у зв’язку із неявкою позивачів на судове засідання».

Джерело: https://bukovyna.tv/ 

1