Студенти вимагають, щоб регіонали і 'тушки' Чернівецької міської ради звільнили місце для наступних за ними у списках

Студенти вимагають, щоб регіонали і "тушки" Чернівецької міської ради звільнили місце для наступних за ними у списках

27.03.2014, 14:14

Вранці студенти пікетували Чернівецьку міську раду, де сьогодні відбувається чергова сесія. Згодом частина з них зайшла до міської ради, проте входи до сесійної зали не блокувала. Представник студентів оголосив з трибуни міської ради вимогу, щоби депутати, які підписали "донос" на студентів, які нібито блокували сесію міської ради 2 грудня, склали свої мандати. Він також зачитав  прізвища цих депутатів.  

Вимогу громади підтримали деякі присутні у залі колишні опозиційні депутати. 

Очевидно, що йдеться не про розпуск Чернівецької міської ради, а просування вгору по списку тих кандидатів у депутати, які не потрапили в раду. Запасу для заміщення вибулих цілком має вистачити. Нові люди мають зайняти місце регіоналів і тушок, які зганьбили себе доносом на студентів і заплямували співпрацею з режимом Януковича. 

Депутат Ярослав Антоняк (вчитель математики ЗОШ № 3) намагався виправдатися з трибути сесії за те, що став тушкою: "бо те, що добре для Києва не підходить для Чернівців".  

Проте виборці, які голосували за його політичну силу, переконані, що  не для такої особистої поведінки давали йому мандат. 

Депутатам роздали постери з зображенням тих депутатів, які, на думку громадськості, повинні скласти мандати і поступитися місцем незаплямованим кандидатам. 

Те, як це може відбуватися на практиці, засвідчили події на сесії. Позаяк депутат Олег Стецевич склав свій мандат у зв’язку з переходом на посаду секретаря виконавчого комітету, у депутатському складі Чернівецької міської ради відбулися зміни. На місце Олега Стецевича міська виборча комісія призначила Сергія Лазарєва. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Гидко це навіть читати. Розумію, що дітей годувати треба (сьогодні, при новій владі, це ще більш проблемно), але аж ТАК на біле казати чорне! 

Юра, це ж яку-таку громаду міста представляють пару десятків ІНОГОРОДНІХ студентів????!!!!!!!!!!!!!!

 

avatar

Чорнею

27 березня 2014 12:40

Антоняк от злости что не в то гавно вступил готов откусить себе кое-что.)))))

avatar

Антоняку

27 березня 2014 23:09

оцей Антоняк був біднесенький, такий собі сарака а зараз ходить мов півень. Мені за нього прийшлось доньку забрати зі школи. Вона добре вчиться, займається додатково з вчителем але іншим, тому він постійно знущався над нею. Якби ці студенти прийшли до нього в школу! Його треба за вуса та на сміття.

avatar

студентам

27 березня 2014 23:13

Падонкі!!!!

прикольно сказано фашистською дівчинкою ФРАУ АНДРІАНА ІЛЛЮК 

таких як він наші діди на війні стріляли 

і думаю його предки коли бачать на фоні свастики внучку андріану там перевертаються!!!!

але він як хлопець з жіночими гормонами в голові має знати,у житті як в жінки.,є циклічність!!!!!

головнене дочекатись зі своєю люстрацією власної кастрації

avatar

І це мине !!!

28 березня 2014 02:16