'Сто днів' Продана: понад 70 відсотків чернівчани не відчули жодних змін

"Сто днів" Продана: понад 70 відсотків чернівчани не відчули жодних змін

05.12.2018, 09:28

Найболючішими проблемами для чернівчан залишаються дороги, корупція в органах влади, недоступність міста для маломобільних людей та громадський транспорт. Переймаються містяни також і безладом, який відбувається у Чернівецькій міській раді. Упродовж листопада активісти, науковці та соціологи проводили дослідження та моніторили, як чернівчани реагують на суспільно-політичні процеси в Україні, кого з кандидатів у президенти найбільше підтримують пенсіонери, а кого – молодь. І дізналися, як містяни ставляться до відсторонення мера, чи задоволені роботою команди Василя Продана та чи відчули зміни за час керування містом новою владою.

За даними дослідження, 72% чернівчан не відчули жодних змін з приходом до влади в Чернівцях команди Василя Продана і 7% навіть відчули негативні зміни. Водночас 11% відчули позитивні зміни в останній час.

Майже половина респондентів погоджується з думкою, що причиною відсторонення Каспрука з посади є боротьба за фінанси та комунальне майно чернівчан.

Ідею дострокових виборів Чернівецької міської ради та міського голови підтримують 43% чернівчан.

Організаторами соціологічного дослідження виступили Центр соціологічних досліджень філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, громадська організація “Інститут місцевого самоврядування” та Чернівецька обласна організація товариства “Знання України”. Методом особистого інтерв’ю (“face to face”) було опитано 1260 респондентів, що репрезентують виборців Чернівців (по 30 респондентів з кожного із 42-х виборчих округів). Збір інформації здійснювали 43 інтервюери. Статистична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,75% при Р=95%.

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (2)

Неправда, відчули. Все місто перерите, транспортне сполучення ускладнене (і це - взимку!), скрізь суцільний ід як у блокадному Ленінграді((((((((

avatar

1

05 грудня 2018 10:47

Панове каспруки, бурбаки і прочая челядь! Тільки сліпці і каспруки не бачать змін. Хоч щось почали робити, хоч дороги почали латати, кадри бездарні гнати... Час покаже, але гірше, ніж при каспруку не буде.

avatar

Юрій

05 грудня 2018 18:49