Старі політичні сили об'єдналися в клани і не допускають до влади нових людей, - Максим Бурбак

Старі політичні сили об'єдналися в клани і не допускають до влади нових людей, - Максим Бурбак

14.10.2016, 00:28

Народний депутат України Максим Бурбак відстоює свою тезу, що процесами на політичній арені Чернівецької області заправляють ті самі політичні сили, що й до Революції Гідності. 

- Вся ця компанія - Папієв, Крищенко, Карвацький, Маніліч - корупціонер згідно з рішенням суду, Шкробанець продовжують впливати на процеси, які відбуваються в області, - переконаний народний депутат України Максим Бурбак. -  Гайничеру залишився депутатом... На арені - ті ж самі... Ще раз повторюю свою тезу: старі політичні сили не пускають молодих. Вони об'єдналися в клани і не пускають. Вони у різних партіях, вони куми, свати, брати на Буковині і вони не пускають молодих. Ось і все. Якби молодих і завзятих була більшість, то їх точно давно би відправили на політичну пенсію. 

- Переконаний, що всі списки кандидатів на минулорічних виборах узгоджували старі політичні сили. На які округи, кого ставити. Папієв був скрізь. 

- Політичний нонсенс по-буковинськи - це коли у президії обласної ради представлено три опозиційних партії. І це при тому, що "Солідарність" має 15 голосів. Якщо депутатам зручно так працювати, то це їх справа.  

1


КОМЕНТАРІ (2)

На злодієві шапка горить. 

А ти хамло чому рахуєш, що ти достойніший із достойних?

Депутатів вибрав народ Буковини. І виборцям дуже прикро, що серед достойних попало декілька хамелеонів на чолі із тобою. Прикуси язик і працюй над своїми обіцянками перед виборцями свого округу. Мав би фацу перед депутатами з якими зустрічаєшся у ВР. А ще розкажи буковинцям чому ти із Федоруком ігноруєш обєднання буковинських депутатів у ВР? 

avatar

Чернівчанин

13 жовтня 2016 22:07

М.Бурбачелло закрив ти свою хавку, від тебе тхне

avatar

Іван Трач

14 жовтня 2016 00:52