Старі оборудки нової влади: або як отримати квартиру по документу про списання пральної машини

Старі оборудки нової влади: або як отримати квартиру по документу про списання пральної машини

10.04.2014, 11:51

Доки вісім тисяч чернівчан роками чекають на квартири, чернівецькі посадовці продовжують отримувати квартири з порушенням процедури надання житлової площі.

Черговий приклад - проект рішення про фактично безкоштовну передачу працівнику виконавчого апарату Чернівецької обласної ради нежитлового приміщення площею 115 м.кв. за адресою вул.Головна, 29 для подальшого переобладнання під житло. 

Відповідну ухвалу заховали у проекті рішення з невинною назвою "Про списання та передачу окремого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області". (Подейкують, що неперевершеним майстром таких маніпуляцій з майном громади є заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч).  На сесіях часто розглядають такі питання про списання старого майна і більшість депутатів та журналістів зазвичай рідко заглиблюються у їхній зміст. Як свідчать документи, що їх нині публікує BukNews, даремно. 

Ситуація дуже нагадує ту, про яку ще будучи народним депутатом журналістам якось повідав чинний голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк. 

Тоді йшлося про те, як заступникові директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Василю Манчуленку передали нежитлові приміщення на вулиці Руській площею 120 квадратних метрів для відновлення під житло.

Ніхто не ставить під сумнів, що держслужбовці такі самі люди, як і решта громадян. І, очевидно, багато з них потребують житла. Але якщо ситуація справді настільки нагальна, то для чого ховати її за якісь інші рішення, кидаючи тінь на всю справу? (Тут претенденту варто подякувати  тим (тому), хто вирішив перехитрити громаду, а обдурив в першу чергу себе). 

Вийдіть з аргументами до громади, поясність ситуацію, доведіть і ухвалюйте законне рішення. 

Хіба не для того, щоб було саме так, віддали життя понад сотня наших співвітчизників, в тому числі чернівчани Щербанюк і Аксенин. 

До слова, підстав для виділення квартири родині Василя Аксенина нова влада не знайшла. 

Якщо нова влада діє по закону у цій ситуації, то нехай знайде в собі сили, щоб примусити деяких занадто підприємливих посадовців перестати оббирати громаду і розбазарювати її майно. І це буде найкращим подарунком людям, які загинули не за неї, як дехто, може, подумав, а за нову Україну. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

НАЖИВО! Про перші тижні роботи Романа Ванзуряка на посаді голови Чернівецької ОДА. Дивіться брифінг у прямому включенні - http://promin.cv.ua

avatar

ProminTV

10 квітня 2014 11:37