СТАРА ЖУЧКА ХРАМУВАЛА. НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

СТАРА ЖУЧКА ХРАМУВАЛА. НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

23.05.2012, 22:38

Перший фольклорно-етнографічний фестиваль «Стара Жучка» храмує і гостей запрошує»  організували члени партії «Фронт Змін».

Місцеві мешканці 22 травня на день святого Миколая Чудотворця отримали справжнє свято. В центрі мікрорайону поставили сцену, виступали народні колективи , танцювальні дитячі гуртки, співали та розігрували сценки аматорські колективи.

Понад дві години тривав концерт та різноманітні конкурси , участь в яких брали захоплені глядачі. Для переможців конкурсів були приготовлені призи і ніхто не залишився без подарунка.

З вітальним словом виступив голова громадської організації «Фронт Змін» Олексій Каспрук, організатори проведення храмового свята депутат Чернівецької міської ради від «Фронту Змін» Андрій Кавуля, депутати Садгірської районної ради, фронтовики  Ірина Кавуля та Василь Осачук.

Запросили на свято і голову Садгірської районної ради Юрія Бурегу.  Влаштували  організатори  і вечір танців.

Храм на Старій Жучці дуже сподобався всім присутнім і вирішили щороку проводити його 22 травня.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Храм із данцем на Старій Жучці проводився і за австрійців, і за румунів і за радянської влади. Людей було значно більше ніж на фото цього року. Тому рішення проводити храмове свято наступного року дуже правильне, хоча й не фронтове!

avatar

Сергій

23 травня 2012 19:12

Я була на святі було дуже гарно 

avatar

Дана

11 травня 2016 19:56