Стало відомо, хто закривав 'Єврошоп': 'Рідне місто' звинувачує ласу до чужого владу у нахабній спецоперації з метою виведення з гри потужного політичного гравця?

Стало відомо, хто закривав "Єврошоп": "Рідне місто" звинувачує ласу до чужого владу у нахабній спецоперації з метою виведення з гри потужного політичного гравця?

21.09.2013, 22:46

На редакційну адресу BukNews о 16.31 надійшов лист під назвою "Офіційна позиція щодо подій"  з адреси Euroshop PresSluzhba <[email protected]> наступного змісту. Редакція намагається з'ясувати чи це не підробка, розповсюджена від імені популярної мережі і громадської ініціативи "Рідне місто". Зміст і стиль викладу змушують припусктаи, що йдеться все таки про підробку - мета якої змусити власників мережі публічно висловитися або ще більше нашкодити їм. Проте з огляду на те, що закриття магазинів мережі викликало значний резонанс серед мешканців міста, а також те, що журналістам досі не вдається отримати коментарів власників, які б прояснили ситуацію, публікуємо це зверення.  Врешті вже одна його поява свідчить, що у місті започаткувалася ще одна політична гра.  Ми готові надати місце на сайті усім зацікавленим сторонам, щоб вони могли висловитися.  

"Дорога Буковинська Громадо, славетна та гонорова! 

Дорогі чернівчани, вільні та величні!

Рідні Чернівці, оспівані у віках багатьма

поколіннями поетів і письменників!

РІДНЕ МІСТО!

Минуло вже кілька днів з того часу, як стосовно нас було здійснено нахабну спецоперацію. І виконавцем цієї спецоперації, про що вже частково було написано на нашій сторінці на фейсбук, є влада. Влада, яка втратила своє обличчя та вже давно почувається безкарною.

То ж ми вирішили, що не маємо права мовчати, а повинні донести свою рішучу позицію до громади. Відсутність грунтовної та детальної інформації з нашого боку щодо цих подій зовсім не було мовчанням ягнят, а навпаки, підготовкою до голосного лев`ячого ричання.

Щодня ми отримуємо десятки дзвінків і повідомлень підтримки від чернівчан, які додають нам сили у цю годину лихоліття. Не будемо приховувати, що ці дні були для нас одними з найважчих. Тому, принагідно хотілося б подякувати вам, дорогі чернівчани, за те, що, не дивлячись на масований наступ, ви залишаєтесь з нами та щиро співпереживаєте нам.

Безпрецендентний, але безперспективний тиск на нас є не лише свідченням агонії влади, але й того, що "Рідне Місто" було, є та завжди буде ревним і принциповим захисником інтересів чернівецької громади. Очевидно, що нахраписта і ласа до чужого влада вирішила, що зупинивши стрімкий рух швидкісного потягу "Рідне Місто", вона виведе з гри потужного політичного гравця.

Але ми не здамося!

Не здамося, бо відчуваємо за нашими спинами живильну підтримку дорогих чернівчан та пульсуючу енергію європейського міста!

Дорочі чернівчани, рано чи пізно в житті кожного з нас настає мить, коли потрібно робити вибір. Ми цей вибір зробили і закликаємо до цього тебе, Буковинська Громадо! Якщо колись в Чернівцях підмітали трояндами вулиці, то зараз ми кажемо, що настав час змести з вулиць нашого рідного міста сміття безкарності, корупції та беззаконня!


 Прес-служба мережі магазинів "Єврошоп",   "Скриня" і "Гардероб"

1


КОМЕНТАРІ (5)

ха-ха-ха! уявив швидкий поїзд з фірмовими фіранками на яких логотип "рідне місто", пролітають вагони, а в вікнах одягнені в секонд-хенд стоять 42 депутати більшості з міської ради, очільники з підочільниками)))

avatar

Lazarev Sergey

21 вересня 2013 21:11

Что, Лазарев, смешно да?   

avatar

Лазареву

21 вересня 2013 21:32

?ПРЕС-СЛУЖБА? У сети магазинов? Кто, где что-то читал от этой службы?А собстенник кто?

avatar

Галина

21 вересня 2013 23:53

Мені здається все значно простіше. СЕКОНД-ХЕНД - це величезне поле для зловживань і махінацій, починаючи від елементарної несплати податків і закінчуючи недотриманням санітарних норм. Чи не в цьому причина з закриттям і перевіркою магазинів "Єврошопу"?

avatar

Алина:

22 вересня 2013 09:44

Чи відкритий зараз Єврошоп???

avatar

Анна

03 червня 2015 22:43